Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Bahar Şahin Anne Fenomenlere Tepki Gösterdi! Ünlü Oyuncudan Skandal Açıklama!

Bahar Şahin, son zamanlarda dikkatleri üzerine çekiyor. Öyle ki ünlü isimle ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Ünlü oyuncu, son zamanlarda dizilerden ziyade bazı açıklamaları ile adından söz ettirmekte. Anne fenomenler için söylediğini bırakmadı ve tepki çekti.

bahar şahin

Güzel oyuncu Bahar Şahin, oynadığı dizilerle gündem olmakta. Zalim İstanbul'daki performansı sonrası kendisini daha sık görmeye başlamıştı. Peki ya ünlü oyuncu hakkında neler biliyoruz? İşte detaylarla birlikte yaşananlar yazımızda yerini aldı. Öyle bir açıklama yaptı ki hayranları dahi ne diyeceğini bilemedi.

Bahar Şahin'den Fenomenlere Gönderme!

Bahar Şahin, sosyal medya hesabından bir videoyu alıntıladı ve anne fenomenlere göndermede bulundu. Kız çocuklarının kadın gibi giyinmesinin doğru olmadığını belirtti. Onları yaşlarına göre giydirmenin daha doğru olacağını ifade etmesi büyük ses getirdi.

Açıklaması Tepki Çekti!

Bahar Şahin'in şaşırtıcı çıkışı aşağıdaki gibiydi: "Kız çocuklarını, çocuk gibi değil de kadın gibi giydirdikleri zaman iğreti ile izliyorum. Bir ton ruh hastasıyla yaşadığımız bu dünyada... Yani kimse yanlış anlamasın ya da ne anlıyorsa anlasın. Pedofili hastası insanlara malzeme çıkartmaktan başka bir şey değil! Çocuk çocuktur. Tütülü elbiseler giyer, renkli taytlar, simli taşlı tişörtler... Allah aşkına şu güzelim çocuk birazdan kahve alıp kız veya erkek arkadaşlarıyla koyu bir sohbete düşecek gibi"
 Ünlü ismin bu açıklamasından sonra kendisine destek verenler de vardı tepki gösterenler de.

Yazar: Haberci
<