Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Bahar Candan Murat Boz İçin Neler Söyledi? Murat Boz Resmen Çıldıracak!

Bahar Candan'ın Murat Boz ile ilgili söyledikleri gündeme bomba gibi düştü. Kimse böyle olayların yaşanacağını tahmin dahi etmiyordu. Ancak ikili arasında bir şeyler mi oldu? Eski sevgili oldukları ve bir şekilde ilişkilerinin sona erdiği düşünülüyor. İşte Bahar Candan'dan gelen şok açıklamalar...

murat boz

Bahar Candan, Katarsis'te Uzman Psikolog Gökhan Çınar'ın konuğu oldu. Yaptığı açıklamalarla tekrardan gündeme geldi. Konu bir anda yaşadığı ilişkilere ve duygusallığa gelince öyle şeyler söyledi ki herkes şaşırdı. Bahar Candan'ın açıklamaları karşısında pek çok kişi ne diyeceğini bilemedi. Al Sana Haber programından kovulduktan sonra çeşitli programlara konuk olmayı sürdürüyor. Bir süredir işsiz kalan ünlü isim, yaptığı açıklamalarda genel olarak maddiyata vurgu  yapsa da bu sefer herkesi derinden etkiledi.

Murat Boz ile İlişkisi mi Vardı?

Murat Boz ile bir ilişkisi olduğu iddia ediliyor. Bahar Candan'ın daha önce ünlü sanatçı ile bir şeyler yaşamış olabileceğine değinildi. Çünkü ifade ettiklerine bakacak olursak ikili arasında bir şeyler yaşanmış olabilir. Dolayısıyla bu durum karşısında nasıl bir ifadede bulunduğu merak edildi.

Hayal Kırıklığına Uğratmış!

Söylenenlere göre Murat Boz, Bahar Candan'ı hayal kırıklığına uğrattı. Candan, yaptığı açıklamada "Açıkcası son günlerde epey değersiz hissetmeye başladım. Bunu bana Murat Boz çok iyi hatırlattı. Çünkü o bir balık burcu ve ben duygulara çok inanırım. Duygusallık beni derinden etkiler. Onun beni duygularıyla besleyebileceğine inandım ama sonra öyle olmadığını gördüm. Her şey bizimle alakalı" ifadelerine yer verdi.

 

Yazar: Haberci
<