Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Bahar Candan Eski Sevgilisinden Şiddet Gördüğünü Açıkladı! Ebru Gündeş'i de Uyardı!

Bahar Candan, Ebru Gündeş'in sevgilisi olduğu iddia edilen Rassan Khoshnaw ile ilgili öyle bir şey söyledi ki duyanlar şaştı kaldı. Şiddet gördüğünü iddia eden Bahar Candan, takipçilerini de şok etti. İşte yaptığı açıklama ve çok daha fazlası haberimizde...

Ebru Gündeş ve Bahar Candan

Bahar Candan, bir zamanlar ilişki yaşadığı Rassan Khoshnaw ile ilgili şok eden ifadelere yer verdi. Sosyal medya fenomeni olan Candan, eski sevgilisinin kendisine şiddet uyguladığını belirtti. Öte yandan bu açıklamasından sonra Ebru Gündeş ile Rassan Khoshnaw arasında "gerçekten aşk mı var" sorusu soruluyor. Öyle ki sosyal medyaya bomba gibi düşen bu haberin hemen ardından çeşitli iddialar ortaya atıldı.

Ebru Gündeş'in Yeni Aşkı Kim?

İddialar doğrultusunda Ebru Gündeş'in Rassan Khoshnaw ile birliktelik yaşadığı belirtilmekte. Öyle ki artık yalnızca sosyal medya değil magazin dünyası da bu gelişmelere değinmekte. Peki ya Bahar Candan neden böyle söz söyledi? Milyonların dikkatle takip ettiği olayla birlikte Bahar Candan'ın tekrardan gündeme gelmek istediği iddia ediliyor.

Bahar Candan'dan Şok Uyarı!

Bahar Candan, yaptığı açıklamada şiddet gördüğünü iddia etse de bu konuda herhangi bir kanıt veya somut bir gelişme sunmadı. Haliyle bazı sosyal medya kullanıcıları onun yalan söylediğini dahi düşündü. Yakın zamanda konuya ilişkin üç isimden birinin açıklama yapması muhtemel gözüküyor.

Yazar: Haberci
<