Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Bahar Candan Cinsel Tercihini Açıkladı Herkes Şok Oldu! Fenomen İsim Erkeklerden Hoşlanmıyormuş!

Bahar Candan'ın cinsel tercihini duyanlar şok oldu. Kimse kendisinden böyle bir açıklama beklemiyordu. Şimdi ise yaşananlar gözler önüne serildi. İşte ünlü ismin tercihiyle ilgili yaptığı açıklama ve Seyhan Soylu'dan gelen karşı açıklamalar haberimizde...

bahar candan

Bahar Candan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada dikkatleri üzerine çekti. Ünlü isim, paylaştığı videoda öyle şeyler dedi ki hayranları bile şaşırdı. Takipçileri ne diyeceğini bilemedi. İşte Bahar Candan'ın cinsel tercihi hakkındaki düşünceleri ve dahası haberimizde yerini aldı.

Lezbiyen Olduğunu Söyledi!

Bahar Candan, erkeklerden hoşlanmadığını ve kadınlara karşı ilgi duyduğunu belirtti. Bu nedenle lezbiyen olduğunu söyledi. Bu açıklaması gündemde bomba etkisi yarattı. Dolayısıyla ünlü ismin paylaştığı ifadelere bakacak olursak sosyal medyada pek çok kişi onu konuşuyor. Ancak bazı isimler onun iddialarını reddetti.

Seyhan Soylu İnanmadı!

Seyhan Soylu, yaptığı açıklamada ise Bahar Candan'ın erkeklerden hoşlandığını söyledi. Kendisini yakından tanıdığı için pek çok kişi onun sözlerine kulak verdi. Açıklamasında "Bakın söyleyeyim mi söylememeyim mi bilmiyorum. Bir iş kadını ona hediyeler yolluyordu. Ve o kadın iş dünyasında bir yerin üst düzey yöneticisi. Gerçekten Bahar’dan çok hoşlanıyordu. Ama asla Bahar böyle bir şeyi istemedi. Bahar’ ın hangi kadından hoşlandığını ben söylüyorum. Bahar Candan ‘Hayatımda tek bir kadınla sevişmek isterim. Aleyna Tilki’ dir’ dedi." ifadesine yer verdi.

Yazar: Haberci
<