Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Bahar Candan Başı Fena Halde Dertte! Bahar Candan Şantaj mı Edilyor?

Bahar Candan'ın şantaja uğradığı iddiaları gündemi salladı. Ünlü isim, televizyon programında ve Youtube kanalında yorumculuk yapmakta. İş çıkışı kendisine ünlülerin katıldığı bir partiye dahil olması teklif edildi. Ancak şantaja uğradığı ve görüntülerinin çekildiği iddia ediliyor.

bahar candan

Bahar Candan öyle bir iddia ile gündeme geldi ki herkes şaşırdı. Karakola giderek yardım isteyen Candan, başına gelenleri tek tek anlattı. Alparslan isimli bir kişinin kendisini kandırdığını söyledi. Kendisine marka yaratma teklifi ile kafasını karıştırdığını ve özel görüntülerini çekmiş olabileceğini belirtti. Bu iddialar üzerine sosyal medya çalkalandı.

Ünlü Partisi Diye Kandırıldı!

Ünlülerle parti yapacağını belirten bir kişi ile tanışan Bahar Candan, kendisine söylenenlere inandı ve belirlenen tarihte otele doğru gitti. Otel odasına girdikten sonra rahatsız oldu ve oradan ayrılmak istedi. Sonrasında ise kendisine şantaj yapıldığı iddiası ile soluğu karakolda aldı.

Şantaj İddiaları Doğru mu?

Konuya dair henüz net bir gelişme bulunmasa da Bahar Candan'ın şantaja uğradığı konusunda ısrarcı olması gözden kaçmadı. Dolayısıyla sosyal medyadaki takipçileri de bu olayın üzerine düşülmesi gerektiğini savunuyor. Alparslan'ın kim olduğu ve neden böyle bir şey yaptığı ise merak edildi.

Yazar: Haberci
<