Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Aziz Dizisi Bitti Ama Murat Yıldırım Boş Durmuyor! Oyuncudan Film Müjdesi Geldi!

Aziz dizisi sezon finali yapsa da başrol oyuncusu bir türlü boş durmuyor. Yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmek için yeni bir film projesine katıldığı öğrenildi. Oyuncunun oynayacağı filme dair detaylar ve filmin ismi haberimizde yerini aldı.

murat yıldırım

Aziz dizisi sezon finalini yaptı. Dizi oldukça önemli bir kitleye hitap etmekte. Hal böyle olunca oyuncunun Show TV dizisi haricinde farklı bir projeye geçtiği de büyük ses getirdi. Peki ya Murat Yıldırım hangi filmde oynayacak? Gündemde bomba etkisi yaratan bu durumla ilgili çeşitli detaylara yer vereceğiz. Bakalım sevilen oyuncu hangi filmde oynayacak ve büyük ses getirecek?

Yer Eksi İki Filminde Oynayacak!

Murat Yıldırım'ın katıldığı filmle ilgili bilgi verildi. Yer Eksi İki isimli filmde başrol oynayacağı açıklandı. Üstelik hangi karakteri canlandıracağını da biliyoruz. Tayfun Yüzbaşı karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Oyuncunun yanı sıra filmin hikayesi merak ediliyor. Üstelik nereden uyarlandığını duyduğunuzda şaşıracaksınız.

Filmin Konusu Nedir?

Yer Eksi İki filmi, Hakan Evrensel'in romanından uyarlandı. Filmle ilgili bilinenler arasında çok fazla detay bulunuyor. Yine filmle aynı ismi taşıyan romandan uyarlanması dikkat çekmekte. Terörle ilgili bir film çekileceği bilgisini iletelim. Dolayısıyla filmin konusu oldukça derin olacak.

Yazar: Haberci
<