Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Aygün Aydın Şeyma Subaşı'na Ateş Püskürdü! Şeyma Subaşı Sessizliğini Korudu!

Şeyma Subaşı ve Aygün Aydın arasındaki tartışma yeni bir boyut kazandı. Hakan Sabancı ile aşk yaşadığı iddia edilen Subaşı sessizliğini korudu. Aygün Aydın ise Söylemezsem Olmaz programında gördüklerinden sonra adete püskürdü ve şok sözler sarf etti. Hakaret dolu kelimeler kullandı.

Aygün Aydın Şeyma Subaşı

Aygün Aydın, kendisini Şeyma Subaşı'na benzeten Söylemezsem Olmaz sunucularına sert çıktı. Şu sıralar Şeyma Subaşı ile Hakan Sabancı arasında bir aşk yaşandığı iddia ediliyor. Dolayısıyla magazin gündemi çok çalkantılı geçmekte. Aygün Aydın ise bu duruma tepkisini göstererek hem Hakan Sabancı hem de Şeyma Subaşı hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Söyledikleri karşısında herkes şok oldu. Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarla adından söz ettirdi.

Şeyma Subaşı'na Sert Konuştu!

Şeyma Subaşı için "milli metres" diye Aygün Aydın, tepki üstüne tepki çekti. Sosyal medya hesabına gelen yanıtlarla birlikte pek çok kişinin tepki gösterdiği ortaya çıktı. Hal böyle olunca magazin gündeminde  yerini aldı. Hakan Sabancı ile yaşadığı aşktan sonra "onun kötü olduğunu anlayıp ayrıldığını" söyledi.

Şeyma Subaşı Yanıt Verecek mi?

Aygün Aydın'ın sert sözleri karşısında Şeyma Subaşı bir şey diyecek mi merak ediliyor. Takipçileri bile deliye dönüyorken Subaşı'nın sakin tavırları gözden kaçmadı. Bu nedenle tartışma çok uzamadan sona erebilir.

Yazar: Haberci
<