Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Aslı İnandık, Bomba Gibi Bir Proje İle Ekranlara Geri Dönüyor! Yetenekli Oyuncu Açıklıyor

Yeniz sezon için anlaşma imzalayan Aslı İnandık, ekranlara döneceğini açıkladı. Birçok projede yer alan güzel oyuncu Aslı İnandık, Menajerimi Ara adlı dizinin oyuncu kadrosunda da bulunuyordu. Dizinin final yapması ile İnandık, yeni projede yer alacak.

Aslı İnandık, Bomba Gibi Bir Proje İle Ekranlara Geri Dönüyor! Yetenekli Oyuncu Açıklıyor

Yeni sezon için Aslı İnandık, yeni bir dizi anlaşması yaptı. Sinema filmleri ile de tanıdığımız oyuncu, dizileriyle de tanınan ünlü bir isim. 2014 yılında Yalan Dünya dizisi ile set hayatına adımını atmıştı.

Devamında ise farklı projelerde ve çeşitli rollerde yer alan oyuncu, Güldür Güldür Show ekinde de bir dönem rol aldı. Aslı İnandık 2019 yılında ise Benim Tatlı Yalanım isimli romantik komedi dizisinde Saniye karakterine hayat vermişti. Aslı inandık bunların yanı sıra, Menajerimi Ara dizisine konuk oyuncu olarak da katıldı.

Aslı İnandık, tekrardan dikkatleri üzerine toplamayı başardı

Aslı İnandık, tekrardan dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Aslı İnandık’ın yeni bir dijital dizi ile anlaştığı ortaya çıktı.  Aslı İnandık, Soluk filmindeki güçlü karakter ve performansı ile Altın Portakal En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünün de sahibi olmayı elde etmişti.

Aslı İnandık, Ferit Karol adlı yönetmen olan ve Altın Portakal’da en iyi film ödülü alarak dikkatleri çeken yönetmen ile birlikte dijital bir dizide buluştu.

Yetenekli oyuncunun yeni projesi belli oldu!

Yetenekli oyuncunun yeni projesi belli oldu! 8 bölümden oluşacak olan dizinin ismi ise Geniş Zamanlar. Karol ve İnandık, dizinin hikayesini birlikte yazdı. Ferit Karol’un yönetmenliğini yapacağı yeni dizi için hazırlıkların devam ettiği bilgisi de alındı.

Ayrıca bu zamana kadar birçok projede yer alan Aslı İnandık’ın hangi role hayat vereceği merak edilen konular arasında yer aldı. Dizi hakkında detaylar ise gizliliğini koruyor.

Yazar: Haberci
<