Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Aslı Enver'in Evlilik Hayali Yalan Oldu! Aslı Enver ve Önder Öztarhan Evlenmiyor mu?

Aslı Enver ve iş insanı Önder Öztarhan arasındaki aşk evliliğe mi dönüşüyor? İddialara göre Aslı Enver'i ailesinden istedi ve evlilik hazırlıklarına başladı. İkili arasındaki gelişmelere ilişkin sorulan sorular yanıt buluyor. Önder Öztarhan evlilik planlarıyla ilgili nasıl bir açıklamada bulundu?

Aslı Enver ve Önder Öztarhan

Aslı Enver, bir süredir iş insanı Önder Öztarhan ile aşk yaşıyor. İki sevgilinin yakın zamanda evleneceği iddia edildi. Aralarındaki aşkın evlilikle taçlanması beklenirken Önder Öztarhan'a detaylar soruldu. Kendisinin açıklamaları da evlilik iddialarına yön verdi.

Aslı Enver'i Ailesinden İstedi mi?

İddialara göre Önder Öztarhan, Aslı Enver'i ailesinden istedi. Evlenmek istediğini de belirterek niyetinin ciddi olduğunu söyledi. İkili arasındaki bu gelişme ise gözler önüne serildi. Muhabirlerin sorduğu sorulara gülen ünlü iş insanı, konuya ilişkin çok fazla bir şey söylemedi. Yalnızca gülmekle yetindi ve iddiaların temelinin asılsız olduğu gibi bir sonuç ortaya çıktı.

Aslı Enver Sessizliğini Koruyor

Öte yandan başarılı oyuncu Aslı Enver ise sessizliğini korumakta. İkilinin arasındaki gelişmelere baktığımızda evlenecekleri düşünülse de henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Oyuncudan veya iş insanından da bir açıklama gelmiş değil. Bakalım önümüzdeki haftalarda eğer niyet evlilik yönündeyse bir şekilde oyuncunun hayranlarıyla müjdeyi paylaşması bekleniyor.

Yazar: Haberci
<