Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Aslı Enver’den Acı Haber Geldi! Aslı Enver Hayranları Yasa Boğuldu!

Ekranların fenomen yapımlarından biri haline gelen İstanbullu Gelin dizisinin ardından uzun süredir ekranlarda göremediğimiz güzel oyuncu Aslı Enver’den üzücü haber geldi. Aslı Enver, oyunculuğu bıraktığını açıkladı.

Aslı Enver’e Bir Dizi Teklifi Daha Gitti! Yetenekli Oyuncu Skandal Bir Dizide Rol Alacak!

Geçtiğimiz gün ünlü teknik direktör Fatih Terim’in kızı Merve Terim ile Nişantaşı’nda görüntülenen Aslı Enver, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Muhabirler, Aslı Enver’e çok merak edilen ‘’Oyunculuğu bıraktınız mı?’’ sorusunu sordu. Aslı Enver, muhabirlere samimi açıklamalarda bulundu. Enver, bir süreliğine oyunculuğu bıraktığını ve gelen hiçbir teklifi kabul etmediğini açıkladı. Oyuncunun birçok proje için yapımcılarla görüştüğü ve yakında ekranlarda olacağı konuşuluyordu. Başarılı oyuncudan gelen açıklama, tüm hayranlarını bir anda yasa boğdu.

Aslı Enver Oyunculuğu Bıraktığını Açıkladı!

Bir süredir ekranlarda görünmeyen güzel oyuncu Aslı Enver, dün görüntülendiği Nişantaşı’nda muhabirlerin yönelttiği sorulara samimi açıklamalarda bulundu. Enver, ‘’Oyunculuktan asla sıkıldığımı söyleyemem. Sektör sakinleştiği için adapte olmaya çalışıyoruz. Bir sinema filmi çektim, şu an onun montajıyla uğraşıyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

Enver’in Oyunculuğu Bırakma Nedeni Şok Etkisi Yarattı!

Oyunculuğu bıraktığına dair açıklamalarda bulunan Aslı Enver, kararının altında yatan nedeni de açıkladı. Güzel oyuncu, sektöre ara vermesinin nedeni olarak pandemiyi işaret etti. Aslı Enver, bu açıklamalarıyla sevenlerini çok üzdü. Şu an için güzel oyuncunun ne zaman oyunculuğa geri döneceği belirsiz. Fakat hayranları sosyal medya üzerinden, ‘’Pandeminin bitmesi imkansız, Aslı’nın oyunculuğa dönüşü de çok uzun sürer.’’ yorumlarını yaptılar.

Yazar: Haberci
<