Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Aslı Enver Yakalanınca Açıklama Zorunda Kaldı! Aslı Enver Evlenecek mi?

Aslı Enver, Önder Öztarhan ile ilgili çeşitli ifadelere yer verdi. Birlikte görüntülendiler ve Önder Öztarhan'ın annesi de yemeğe katıldı. Aynı zamanda ilişkilerinin gidişatına yönelik bir yorum da yaptı. İşte Aslı Enver'in yanıtladığı sorular ve çeşitli detaylar...

Aslı Enver ve Önder Öztarhan

Aslı Enver, geçtiğimiz günlerde Önder Öztarhan ile yemek yerken görüntülendi. Sevgilisi ile yemekteyken çifte Öztarhan'ın annesi de katıldı. Daha sonra mekan çıkışında kendisine sorulan soruları yanıtlayan Aslı Enver, önemli açıklamalara yer verdi. Uzun süredir televizyon ekranlarında görmediğimiz oyuncu, şu sıralar magazin gündemi ile adından söz ettiriyor. Aynı zamanda çeşitli iddiaları da açıklayarak önemli bilgiler verdi.

Araba Önder'e mi Ait?

Öte yandan Önder Öztarhan'a ait olduğu iddia edilen araba ile ilgili Aslı Enver açıklama yaptı. Sen Yaşamaya Bak adlı filmdeki arabanın onun olduğu yönünde çok fazla açıklama yapılmıştı. Sosyal medyada bir anda yayılan bu bilgiyle birlikte ne gibi gelişmeler bizleri bekliyor olacak göreceğiz. Aslı Enver, bu iddiaları reddetti ve arabanın sevgilisine ait olmadığını söyledi.

İlişki İçin Olumlu Mesaj!

Öte yandan magazin muhabirlerinin hakkında sorduğu ilişkinin nasıl gittiğine yönelik soruları da yanıtladı. Başarılı oyuncu, ilişkilerinin güzel gittiğini belirtti. Böylelikle ikili arasında bir problem olmadığı da anlaşıldı. Aslı Enver ve Önder Öztarhan ikilisinin ne zaman evleneceği merak ediliyor. Sosyal medyada oyuncunun hayranları bir an önce evlenmelerini ve hayatlarını birleştirmelerini istiyor.

Yazar: Haberci
<