Euro 38,12 %0,12
Dolar 34,06 %-0,07
Sterlin 45,38 %-0,30
Altın 2.873 %-0,02

Aslı Enver Gene Yarı Yolda Kaldı! Evlenmesi Beklenirken Resmen Terk Edildi! Aslı Enver Bunalıma Girdi!

Aslı Enver ile Önder Öztarhan ayrıldı mı? İkilinin arasındaki ilişkiye nazar değdi. Birbirlerini sosyal medyada takipten çıktılar. Bu gelişme sonrasında ayrıldıkları düşünülüyor. Peki Aslı Enver ilişkisinin bitmesiyle birlikte nasıl bir açıklamada bulundu? Söz konusu gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde...

Aslı Enver’e Bir Dizi Teklifi Daha Gitti! Yetenekli Oyuncu Skandal Bir Dizide Rol Alacak!

Aslı Enver'in Önder Öztarhan ile olan ilişkisi sona ermişe benziyor. İkilinin birkaç aydır birlikte olduğu biliniyor. Dolayısıyla bu gelişme ile birlikte sosyal medya bir anda karıştı. Ünlü oyuncu sevgilisinden ayrıldı mı? İkilinin ilişkisi neden bitti merak ediliyor. Daha geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Aslı Enver, ilişkide her şeyin yolunda gittiğini belirtmişti. Bu nedenle ikili arasındaki problemler hayranları tarafından merak edildi.


Aslı Enver Takipten Çıktı!
Öte yandan güzel oyuncu Aslı Enver, Önder Öztarhan'ı takipten çıkardı ve bu gelişme sonrasında ikilinin ayrıldığı anlaşıldı. İkili birbirini takip etmeyerek ilişkilerini sonlandırdıklarını açıklama yapmadan duyurmuş oldu. Söz konusu gelişmelerle birlikte açıklama yapma zorunluluğu hissediyorlar mı bilinmiyor.


Aslı Enver Açıklama Yapmıştı!
Aslı Enver, geçtiğimiz aylarda eski sevgilisi ile birlikte yemek yemiş ve çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlamıştı. Yaptığı açıklamada ''Her şey gayet iyi. İlişkimiz de gördüğünüz gibi çok güzel gidiyor'' sözlerine yer vermişti.

Yazar: Admin
<