Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Asena Yıllar Sonra Ekranlara Geldi! Görenler Asena'yı Tanıyamadı! Yıllar Asena'ya Acımamış!

Asena, yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Ünlü ismin son halini gören takipçileri ise şok oldu kaldı. Yıllar Asena'ya acıdı mı? Oryantalin artık ticaret ile uğraştığı belirtiliyor. İşte kendisinin yıllardır neden ortada olmadığı ve özel hayatına dair bilinmeyenler haberimizde...

asena

Asena, bir döneme damgasını vuran isimlerin başında geliyor. İbrahim Tatlıses ile olan ilişkisiyle de adından söz ettirmişti. Ünlü oryantal, Mehmet Ali Erbil'in programında da çalışmıştı. Dolayısıyla kendisiyle ilgili güncel gelişmeler merak ediliyordu. Yıllarca televizyondan uzak kalan isim, dikkatleri üzerine çekti. Kendisiyle ilgili ortaya çıkan detaylar ve çok daha fazlası açıklandı.

Asena Bunca Yıl Neredeydi?

Asena'nın bunca yıl nerede olduğu sorgulanıyor. Televizyonun en çok konuştuğu isimlerden biriyken, aniden ortadan kaybolmuştu. Şimdi ise kendisiyle ilgili çeşitli paylaşımlar yapılıyor. Sosyal medyada kendisinin fotoğrafını görenler şok oldu kaldı.

asena-son-hali.jpg

Hasan Dere ile Evlendi

Asena, yıllar öncesinde Hasan Dere ile hayatını birleştirdi. Üstelik ticarete atılarak farklı bir meslek üzerine yoğunlaştı. Dolayısıyla ünlü ismin oryantallikten ticarete geçiş yapması şaşırttı. Şu sıralar kendisiyle ilgili çeşitli ifadelere yer veriliyor. Son halini görenler güzelliğinden ödün vermediğini belirtiyor.

Yazar: Haberci
<