Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Arto ve Seren Serengil Kavgası İyice Büyüdü! Seren Serengil mi Arto'yu İşinden Kovdurdu!

Söylemezsem Olmaz isimli programda Arto ve Seren Serengil’in Hülya Avşar konusunda ayrı düşüncelere sahip olduğunu bundan dolayı da kavga ettikleri iddia edildi. Bunun dışında Hülya Avşar’ın yeni aşkı Cemal Güzelci’nin asistanı olduğu ortaya atıldı. Senem Kuyucuoğlu’nun sevgilisi olduğu belirtildi. İşte haberin tüm detayları...

Arto ve Seren Serengil

Söylemezsem Olmaz isimli programda kıyametler koptu. Arto ve Seren Serengil, Hülya Avşar konusunda birbirlerine girdi. Hülya Avşar’ın yeni aşkı Cemal Güzelci’nin bir dönem asistanı olduğu iddia edildi.

Sutüdyoda Ortalık Karıştı! İki Ünlü İsimden Şok Hamle

Seren Serengil Senem Kuyucuoğlu’nun cinsel yöneliminin farklı olduğunu söylemesi üzerine olanlar oldu. Arto’nun Seren Serengil’e Hülya Avşar’a yakın bir isim olduğunu belirtti. Bunu söylemesinin ardından ikilinin bu konuda ulaşamadığı iddia edildi.

Seren Serengil, Arto’yu işinden mi etti?

Arto, Seren Serengil’in haddini aştığını dile getirdi. Serengil’in Hülya Avşar’ı suçlandığını ifade etti. Bu olayın ardından Arto’nun yayından ayrılacağına dair söylentiler dolaşmaya başladı. Hatta kimi sosyal medya paylaşımları Seren Serengil’in Arto’yu işinden dahi ettiğini bile söylüyor. Alınan bilgiler neticesinde Arto’nun bu olayların ardından Seren Serengil’i takipten çıktığı oraya çıktı. Bu olayların ardından Hülya Avşar, Seren Serengil ve Arto’dan gerekli açıklamalar bekleniyor. Hatta sosyal medya kullanıcıları Seren Serengil’in bu tavrının yanlış olduğunu savunarak Arto’ya destek verdi.

Yazar: Haberci
<