Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Arka Sokaklar Oyuncusu Rıza Baba'nın Kızı Gören Gözlerine İnanamadı!

Arka Sokaklar dizisindeki güncel gelişmeler ortaya çıkmıştı. Ancak Zafer Ergin'in özel hayatı daha çok merak edildi. Rıza Baba karakterine hayat veren ünlü isim, öyle bir fotoğraf paylaştı ki görenler kızı olup olmadığını anlayamadı. Herkes Esra Ergin'i merak eder hale geldi.

rıza babanın kızı

Rıza Baba karakterine hayat veren Zafer Ergin, şimdi de kızı ile gündeme geldi. Medyadan uzak tuttuğu kızı ile fotoğraf paylaşan ünlü oyuncu, herkesi şaşırttı. Kendisine o kadar çok benziyor ki aralarında çok fazla fark yok. Anne ve babasının karışımı olarak karşımıza çıktı. Esra Ergin'i daha önce görmeyenler ise çok şaşırdı.

Esra Ergin'i Gösterdi!

Zafer Ergin, kızı ile çekildiği fotoğrafları internet üzerinde paylaşan biri değil. En azından kendisini magazin gündeminde veya sosyal medyada görmüyoruz. Bu nedenle uzun zaman sonra Esra Ergin'i görenler çok şaşırdı. Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken Ergin ailesi, Arka Sokaklar dizisiyle nam saldı.

Rıza Baba Devam Edecek mi?

Öte yandan Rıza Baba karakterinin daha ne kadar  diziye devam edeceği merak edildi. Çünkü yapılan açıklamalar doğrultusunda Arka Sokaklar'dan ayrılma ihtimali de bulunuyor. Bu nedenle Arka Sokaklar dizisi ile ilgili yeni bir karar verilecek mi göreceğiz. Zafer Ergin hakkında merak edilenler yanıt bulacak....

Yazar: Haberci
<