Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Aras Bulut İynemli ve Bige Önal Yurtdışında Yakalandılar!

Ekranların sevilen yüzlerinden Aras Bulut İynemli ve Bige Önel, altı yıldır dolu dizgin bir aşk yaşıyordu. Gözlerden uzak bir birliktelik yaşayan çift, geçtiğimiz aylarda aldıkları ani bir kararla ilişkilerini noktalama kararı almışlardı. Bu karar, ikilinin sevenlerini ve arkadaşlarını çok şaşırttı. İynemli, ayrılığın ardından babasını da kaybedince oyuncu için zor günler başlamıştı.

Aras Bulut İynemli ve Bige Önal

Fakat son günlerde Aras Bulut İynemli ve Bige Önal çiftinin barıştıklarına dair iddialar ortaya çıkmaya başladı. İkili, altı yıllık ilişkileri için verdikleri kısa aradan sonra tekrar bir araya geldiler. Kasım ayında Amsterdam’a giden çift, ilişkilerini yeniden gözden geçirme kararı aldı.

Gözlerden Uzak Amsterdam Tatili!

Altı yıllık ilişkilerini Temmuz ayında noktalayan Aras Bulut İynemli ve Bige Önal çifti, hayranlarını hayal kırıklığına uğratmıştı. Fakat çift, yeni gelişmelerle takipçilerini sevindirdi. İkiliden güzel haberler gelmeye devam ediyor. Ekim ayında tekrar barışma kararı alan çift, Kasım ayında gözlerden uzak bir Amsterdam tatiline çıkmıştı.

Güzel Oyuncu Bige Önal Açıklamalarda Bulundu!

Geçtiğimiz günlerde Zekeriyaköy’de kameralara yakalanan güzel oyuncu, muhabirlerin ilişkisi hakkında sorduğu soruları yanıtladı. Arabasından soruları cevaplayan oyuncu, ‘’Arkadaşlar bir sorun yok, her şey olması gerektiği gibi.’’ diyerek ilişkilerinin tekrar yoluna girdiğini açıkladı. Güzel oyuncu tarafından yapılan bu röportaj, ikilinin takipçilerini de sevince boğdu.

Yazar: Haberci
<