Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Alperen Duymaz'ı Görenler Tanıyamadı! Alperen Duymaz Ne Yapmış Kendine!

Alperen Duymaz'ın başrolde oynadığı film çekimleri sürüyorken önemli bir paylaşım yapıldı. Ünlü isim imajını iyice değiştirdi. Görenler şok oldu diyebiliriz. Kül filmi çekimleri sürerken başrolde Funda Eryiğit oynayacağı belirtilmekte. İşte ünlü isimle ilgili merak edilenler...

Alperen Duymaz

Alperen Duymaz, yeni filmi için imajını da değiştirdi. Ünlü isim, film çekimleri devam ederken sosyal medya hesabı üzerinden öyle bir paylaşım yaptı ki herkesi şaşırttı. Dolayısıyla güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. Ünlü isme dair neler biliyoruz? Çeşitli ifadeler büyük ses getirecek. Oyuncunun film çekimleri sürüyorken imajında değişiklik yapması şaşırttı.

Sakallarını Uzattı!

Alperen Duymaz, Funda Eryiğit ile başrolde oynadığı film çekimleri devam ederken sakallarını uzatması ile dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, filmle ilgili herhangi bir ipucu vermedi. Ancak Netflix' filminin çekimlerinin hali hazırda devam ettiğini biliyoruz. Dolayısıyla güncel detaylarla birlikte merak edilenler yanıt buluyor.

alperen-duymaz-son-hali.jpeg

Film Ne Zaman Yayınlanacak?

Çekimler henüz sona ermediği için filmle ilgili bilgiye sahip değiliz. Ancak yakın zamanda bilgi verilmesi planlanıyor. Dolayısıyla Netflix filmi izleyiciler tarafından beğenilecek mi göreceğiz. Büyük bekleyişin sürdüğünü belirtelim.

Yazar: Haberci
<