Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

All Star Survivor 2022 Yarışmacısı Elif Gören Aslında Kim Biliyor Muydunuz? Elif Gören Hayatı Hakkında İşte Tüm Detaylar..

Survivor All Star yarışması tüm hızıyla devam ediyor. Survivor yarışmacıları da ayrı araştırılma altına alınarak geçmişi hakkında yeni bilgiler ediniliyor. Seyirciler sevdikleri yarışmacıların hayatlarına bakarak da destekleniyor. Bu yarışmacılardan biri de Elif Gören olarak yer alıyor. Konumuzda Elif Gören hakkında detaylı bilgiler verilerek tek konu altında bilgileri paylaşılmıştır.

All Star Survivor 2022 Yarışmacısı Elif Gören

Survivor Elif Yıldırım Gören 14 Şubat 1990 yılında doğmuştur. Doğum yeri Bursa İznik ilçesindedir. Milli sporcu olan Elif Yıldırım Gören 400 metre engelli de yarıştı. Boyu 1.70 ve kilosu 55 kilodur. Eğitmenleri Kemal Şencan ve Fausto Riberiro’dur. ENKA Spor Kulübü üyesidir. 2012 Yaz Olimpiyatlarına katılan milli sporcu, 4 X 400 metre bayrak yarışına katılarak en genç milli atletizm oyuncusu olmuştur.

Elif Yıldırım Survivor’a Ne Zaman Katıldı?

Elif Yıldırım Survivor’a 2020 yılında Ünlüler Gönüller formatıyla katılmıştır. Genel performans istatistiklerine bakıldığında 9.sırada yer almıştır. Performansına bakıldığında 288 oyuna çıkarak bunun 145’inde başarılı olarak devam etmişti. Yarışmacı şimdi Survivor ALL Star katılarak performansını sergilemek istiyor. Milli sporcu performansıyla birlikte duruşuyla örnek oluyor.

Hayranları tarafından da desteklenen yarışmacı oldukça zorlu olan yarışmada ne tür performans gösterecek merak ediliyor. Kadınlar yarışmacılar arasında beğenilen milli sporcu daha zorlu şartlarda nasıl hareket edecek merakla takip ediliyor. Önceki Survivor hayatında yüzde 50 başarı performans dönemi yaşadı. Yeni yapımda bu performansın üstüne ekleyecek mi göreceğiz.

 

Yazar: Haberci
<