Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Alişan'ın Hamlesi Sonra Eşi Buse Varol Dava Açıyor! Alişan ve Buse Varol Mahkemelik Oldular

Alişan ve Buse Varol arasında bir şey mi oldu diye sorulurken bir olay patlak verdi. Buse Varol sosyal medyadan oldukça sinirli bir halde paylaşım yaptı. Üstelik mahkemeye gideceğini de ekledi. Peki Buse Varol neden bu kadar tepkiliydi? İşte Alişan ve Buse Varol arasında yaşananlar...

alişan-buse-varol.

Alişan'ın gündeme gelen başkasıyla öpüşse evlenmezdim sözleri dikkat çekiyordu. Ancak bu olaydan bir süre sonra Buse Varol'un sosyal medya açıklamaları daha fazla gündem oldu. Üstelik kendisi davacı olacağını dahi açıkladı. Peki Buse Varol'u bu kadar sinirlendire olay ne idi? Alişan'ın nasıl tepki vereceği merak konusu oldu.

Buse Varol Okulda Tartıştı!

Arabasını çalışır vaziyette bekletip oğlu Burak'ı okula bıraktıktan sonra bir veli ile tartıştığı ortaya çıktı. Kendisine hakaretler savunan kadının halini görünce ne diyeceğini bilemedi. Üstelik oğlunun da korkmasıyla birlikte iyice sinir küpü oldu. Sırf bir dakika arabası çalışır vaziyette park alanı olmayan yerde beklediği için hakaretlere maruz kaldı.

Davacı Olacak!

Buse Varol, kendisine bağıran ve hakaretler savuran veliden davacı olacağını açıkladı. Ayrıca okuldan görüntü kayıtlarını alarak mahkemeye gideceğini de belirtti. Hakaret davası açıldıktan sonraki süreci de takipçileriyle paylaşacağı düşünülüyor. Alişan'ın oğlu ve eşine karşı sergilenen bu tutum karşısında ne diyeceği merak ediliyor. Kendisinden de bir açıklama gelecek mi yakında göreceğiz.

Yazar: Admin
<