Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Alişan'ın Gizli Aşkını Demet Akalın İfşa Etti! Buse Varol'dan Alişan'a Dava mı Geliyor..

Alişan'ın eski sevgilileri tek tek ortaya çıkıyor. Geçmişteki ilişkileri büyük dikkat çekti. Alişan ve Buse Varol ayrılık iddialarının yanı sıra yeni bir detay ortaya çıktı. Peki Alişan kiminle sevgiliydi? Demet Akalın'ın yakından tanıdığı isimle birliktelik yaşadı.

Alişan'ın Gizli Aşkını Demet Akalın İfşa Etti!

Alişan, gündem eski ilişkileri ile gelmeye başladı. Buse Varol ile ayrılık iddialarından sonra öyle gelişmeler yaşandı ki görenler ne diyeceğini bilemedi. Alişan'ın geçmişte Mehmet Ali Erbil'in kızı ile de nişanlandığı biliniyor. Haliyle ilişki geçmişindeki isimler merak uyandırıcı. Daha önce Buse Varol için çarpıcı açıklamalarda bulunan Alişan'ın geçmişte yaşadığı ilişkilere dair detayları aktaracağız. Ünlü sanatçının evliliğin eşiğinden döndüğü pek çok ilişkisi oldu. Bu sefer Demet Akalın ile olan bağlantısı merak ediliyor.

Demet Akalın'ın Vokaliyle Birlikteydi!

Bir zamanlar Demet Akalın'ın vokalisti olan Seda Öner, Alişan ile birliktelik yaşıyordu. Ancak ikili hiç beklenmedik bir şekilde ayrıldı. İlişkilerinin neden bittiği ise anlaşılamadı. Pek çok kişi bu durumu kabullenmek istemese de sevilen çiftin ilişkisi bitmişti.

Kıskançlıktan Ötürü Ayrıldılar

O dönem Galatasaray Manisa maçına gitmek isteyen Seda Öner, Alişan'ın gitmemesi üzerine tartıştı. Kız arkadaşıyla birlikte maça giden Öner, Alişan'ın küsmesiyle birlikte ilişkilerinin sona erdiğini belirtti. Ayrılık bundan dolayı gerçekleşti. Demet Akalın'ın Seda Öner ile olan ilişkisi de bu ayrılıkla beraber bitti. Akalın'a göre, Seda Öner Alişan'a haksızlık etmişti.

Yazar: Admin
<