Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Alişan'ın Eski Sevgilisi Tekrar Ortaya Çıktı! Buse Varol Peş Peşe Açıklama Yaptı

Alişan'ın eski aşkı ve nişanlısı olan Eda Erol, öyle pozlar veriyor ki sosyal medya ona kilitlenmiş durumda. Binlerce beğeni almakla kalmayıp adından söz ettirmeyi başarıyor. Her geçen yıl güzelliğine güzellik kattı. Vücuduna iyi bakıyor ve sporu da eksik etmiyor. İşte Alişan'ın eski nişanlısı...

Alişan Buse Varol

Bir zamanlar Alişan ile nişanlı olan ve o zamanlar magazin gündeminden düşmeyen Eda Erol, gittikçe güzelleşiyor. Vücuduna ve cildine iyi bakan ünlü isim, yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmekte. Sosyal medyanın çok konuşulan isimleri arasına girdi bile. Peki Esra Erol'un kardeşi olarak da bilinen Eda Erol hakkında neler biliyoruz?

Eda Erol'dan Çekici Pozlar!

Eda Erol, hem sağlığına hem de güzelliğine fazlasıyla dikkat ediyor. Hal böyle olunca verdiği pozlar da çok fazla beğeni almakta. Kendisi aynı zamanda iddialı pozlar da vermekte. Dolayısıyla çekildiği fotoğraflara gelen yorumlar da şaşırtıyor. Pek çok kişi onun çok güzel olduğunu vurgulamakta. Hayran kitlesi de her geçen gün artmakta.

Alişan ile Nişanlıydı

Bir dönem Alişan ile nişanlıydı ancak evlilik aşamalarındayken ayrıldılar. Neden ayrıldıkları sorulduğunda ise kıskançlıktan ötürü olduğu iddia edilmişti. Bu gelişme sonrasında Buse Varol ile tanışma süreci yaşayan Alişan, evliliğe hızlı bir adım atmıştı. Şimdi ise evli, mutlu ve çocuklu olarak tabir edeceğimiz türden bir hayat yaşıyor.

Yazar: Admin
<