Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Alişan'ın Eski Nişanlısı Ortaya Çıktı! Buse Varol Görünce Çıldırdı

Alişan ve Buse Varol'un ayrılacağı iddiaları gündeme gelince bir gelişme daha yaşandı. Alişan'ın geçmişteki 5 yıllık nişanlısı ortaya çıktı. Mehmet Ali Erbil'in kayınpederi olmasına çok az kalmıştı. Peki Alişan kiminle nişanlanmıştı? Yüzükleri Mali'nin taktığı biliniyor.

Alişan Buse Varol

Alişan ve Buse Varol evliliği, son zamanlarda çok konuşuluyor. Özellikle de ayrılacaklarına yönelik iddialar ortaya çıkınca gündem bir anda Alişan'ın 5 senelik nişanlısına döndü. Mehmet Ali Erbil ile bağlantısı bulunan ünlü ismin kim olduğu merak edildi. İşte Alişan ve Buse Varol'dan önce eski nişanlısı arasındaki gelişmeleri aktaracağız. Alişan hayranları bile geçmişteki nişanlısı hakkında çok fazla bir şey bilmiyor.

Sezin Erbil ile Geçen 5 Yıl!

Sezin Erbil, Mehmet Ali Erbil'in kızı olarak tanınıyor. Alişan ile arasında başlayan ilişki tam olarak 5 yıl sürdü. İkili daha sonra ayrılık kararı aldı. O dönem çok konuşulan ayrılığın nedeni merak edildi. Haliyle bu durum çok fazla sorgulandı. Ancak yıllar süren ilişkiyle birlikte Buse Varol ile evlenmesi daha fazla gündeme geldi. 3 yıllık evli olan ikilinin ilişkisi sıklıkla takip edilmekte.

Kıskançlıktan Bitirdiler

Sezin Erbil ve Alişan arasındaki ilişkinin kıskançlık üzerine bittiği belirtiliyor. O dönem magazin gündeminden düşmeyen Alişan ve Sezin Erbil'in şimdilerde esamesi dahi okunmuyor. Buse Varol'un gündeme dair nasıl bir açıklama yapacağı da merak edildi. Sonuç itibariyle eşinin eski ilişkileri gündemden bir türlü düşmek bilmiyor.

Yazar: Admin
<