Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Alişan'ın Eski Nişanlısı Ortaya Çıktı! Buse Varol Alişan'a Bakın Ne Yaptı

Alişan ve Buse Varol evliliği sık sık konuşuluyor. Ancak Alişan'ın Buse Varol'dan önceki ilişkisi Eda Erol büyük dikkat çekti. Eda Erol'un yıllar sonraki değişimi akıllara Alişan'ı getirdi. Güzelliğinde güzellik kattığı görüldü. Üstelik sosyal medyanın da göz bebeği konumunda.

Alişan Buse Varol

Alişan'ın  Buse Varol ile evliliğinden sonra eski nişanlısının değişimi gözler önüne serildi. Pek çok kişi Eda Erol'un nasıl bu kadar değiştiğini anlamaya çalışıyor. Esra Erol ve çocukları ile verdiği pozda estetik yaptırdığı görüldü. Büyük bir değişiklik ile gündeme gelen ünlü isim, tarzını da değiştirdi. Peki Alişan ile geçmişte neler yaşadı? Hızlı bir şekilde nişan yapıldığı bilinmekte. Dolayısıyla aralarındaki ilişkinin magazin gündemine sık sık geldiği bir zaman diliminden bahsediyoruz.

Eda Erol Güzelleşti mi?

Eda Erol, yıllara rağmen güzelliğini koruyor. Alişan ile nişanlandığı dönemde de sık sık gündeme gelmekteydi. Alişan'ın "seksi kadın istemem" sözü ise hala hafızalardaki yerini korumakta. Ayrılmalarının nedeni merak ediliyordu. Çok fazla detay paylaşılmadığı için bilinmiyor. Ancak ünlü isimlere yakın isimlerin iddiaları ise şaşırttı. Kıskançlıktan ötürü ayrıldıkları belirtildi.

Evliliği de Erken Oldu

Alişan'ın Buse Varol ile evliliği de erkendi. İkilinin 6 ay içerisinde evlilik aşamasına geldiği belirtildi. Dizi setinde tanıştılar ve hızlı bir şekilde evlenmek için hazırlıkları başlattılar. Şimdi ise evliliklerinden oldukça memnunlar.

Yazar: Admin
<