Euro 38,12 %0,12
Dolar 34,06 %-0,07
Sterlin 45,38 %-0,30
Altın 2.873 %-0,02

Alişan'ın Eski Aşkı Yıllar Sonra Ortaya Çıktı! Esra Erol Bile İşin İçinde!

Alişan ve Buse Varol arasındaki aşkın yanı sıra Alişan'ın geçmişi de gündemdeki yerini aldı. Geçmişte öyle biriyle birlikteydi ki nişanlıydılar ve evlenmelerine ramak kalmıştı. Üstelik Esra Erol'un yakından tanıdığı bir isimle aşk yaşıyordu. Peki ne oldu da ayrıldılar?

Alişan'ın Eski Nişanlısı Yeniden Ortaya Çıktı! Buse Varol Çılgına Döndü

Alişan ve Buse Varol evliliği son zamanlarda gündeme gelmekte. Şimdi ise öyle bir gelişme yaşandı ki ibre Alişan'ın eski aşkına döndü. Peki Esra Erol'un da o dönem devreye girdiği eski aşkı kim? Milyonların merak ettiği bu haberi detaylandırdık. Alişan'ın nişanlandığı ve evlenmeyi de düşündüğü isimle bir anda ayrılması dikkat çekmişti. Dolayısıyla bu ayrılıkla birlikte çeşitli değerlendirmeler ortaya çıktı.

Alişan Kime Aşıktı?

Alişan'ın Esra Erol'un kardeşi Eda Erol ile ilişkisi vardı. İkilinin arası oldukça iyiydi ve nişanlıydılar. Dolayısıyla nişan atma olayı nasıl gerçekleşti merak edildi. Alişan, ayrılıktan hemen sonra yaptığı bir açıklamada “Eda ile nişanı attığımız haberleri doğrudur. Birlikteliğimizin evlilikle noktalanmasını isterdik. Maalesef olmadı. Nişanlılık zaten birbirini tanıma sürecidir. Biz bu süreçte anlaşamayacağımızı anladık. Konuşarak karşılıklı ayrılık kararı alıp ailelerimize bildirdik. Onlar bizleri barıştırmak için gerekli çabayı sarf ettiler sağ olsunlar. Ama iki yetişkin olarak biz verdiğimiz karardan eminiz. Bu ayrılık kararından sonra kötü hikaye taraflar birbirine düşman, küs ya da karşılıklı iddialar beklemeyin. Eda benim hayatımda hep iyi ve hanımlığı ile hatırlanacak biri." sözlerine yer vermişti. Dolayısıyla vedanın bu şekilde kesinleştiğini öğrendik.

Hayranları Üzülmüştü

Öte yandan o dönem Alişan'ın ilişkisinin bitmesi pek çok hayranını üzmüştü. Çünkü ikiliyi birbirine çok yakıştırıyorlardı. Ani şekilde ayrılmalarındaki temel nedenin kıskançlık olduğu da iddia edildi. Dolayısıyla Alişan'ın ayrılmada başrolü oynadığı tahmin ediliyor.

Yazar: Admin
<