Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Alişan'ın Eşi Buse Varol'un Gizli Görüntüleri Ortaya Çıktı! Alişan Kafayı Bozmak Üzere..

Alişan ve Buse Varol, bu sefer bambaşka bir sebepten ötürü gündeme geldi. İkili hakkında ortaya atılan iddiaların yanı sıra Buse Varol'un şok paylaşımı konuşuldu. Alişan bu paylaşımlardan ötürü iyice sinirlenmişe benziyor. Peki Buse Varol'un gizli görüntülerinde ne yazıyor?

Alişan'ın Eşi Buse Varol'un Gizli Görüntüleri Ortaya Çıktı! Alişan Kafayı Bozmak Üzere..

Alişan ve Buse Varol arasındaki uyum dikkat çekiyor. İkili zaman zaman tartışsa da aralarının iyi olduğu belirtilmekte. Son olarak üçüncü çocuk ile gündeme gelmişlerdi. Ancak yaptıkları açıklama ile birlikte ikilinin çocuk düşünmediği ortaya çıktı. Şimdi ise ne gibi gelişmeler meydana gelecek hep birlikte göreceğiz. Şimdilik görünen o ki Buse Varol ve Alişan hakkında çok daha farklı iddialar ortalıkta dolaşıyor.

Buse Varol'un Fotoğrafı Gündem Oldu!

Buse Varol, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şaşırtan bir görüntüye yer verdi. Kimse bu gelişmeyi beklememekteydi. Eliz ve Buse Varol arasındaki benzerlik gözler önüne serildi. Anne kızın aynı yaştaki halleri tıpatıp aynıydı. Dolayısıyla Buse Varol da hikayesinde bunu paylaştı ve “Eliz’i bana benzetmeyende ne biliyim” yazdı.

Alişan da Çok Şaşırdı

Eşi ile kızının bu kadar çok benzemesine Alişan'ın da şaşırdığı belirtildi. Dolayısıyla ikili arasında yaşanan gelişmeler dikkat çekti. Sosyal medyayı sık sık kullanan Buse Varol, kimi zaman tebessüm ettire paylaşımlarda bulunuyor. Dolayısıyla takipçi sayısı da onunla doğru orantılı şekilde artmakta.

Yazar: Admin
<