Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Alişan'ın Eşi Buse Varol'dan Yeni Bebek Açıklaması! Buse Varol Hamile Mi?

Alişan'ın bebek haberinden sonra eşine hediye aldığı belirtiliyor. Canlı yayında duyurduğu üçüncü kez babalık haberinin hemen ardından kuyumcunun yolunu tuttu. Buse Varol'a satın alacağı hediye için adeta büyük bir servet yatırdı. Ancak gözden kaçan bir detay ise herkesi şaşırtacak.

Alişan Buse Varol

Alişan, üçüncü kez baba olmanın heyecanını yaşayacak. Canlı yayında açıklanan bu gerçekle birlikte sosyal medya adeta çalkalandı. Yakında ayrılmaları beklenirken bir anda barıştılar ve bir ay sonrasında ise müjdeli haberi verdiler. Alişan ve Buse Varol üçüncü kez çocuk sahibi olacaklar. Peki ikili hakkında neler biliyoruz? Alişan eşine öyle bir hediye aldı ki duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi. Son zamanlarda dikkat çeken hamilelik haberine karşı bilinmeyenleri aktaracağız.

Canlı Yayında Duyurdu!

Alişan, Arto ve Seren Serengil'e duyurduğu babalık haberi sonrasında stüdyoda sevinçli anların yaşanmasını sağladı. Ünlü sanatçının açıklaması sonrası hem Arto hem de Serengil çok sevindi. Daha sonra programda bir süre bu haber konuşuldu. Boşanma aşamasından üçüncü kez çocuk sahibi olmaya giden yol ise şaşırttı.

Buse Varol'a Hediye Aldı!

Buse Varol'un serçe parmağındaki yüzük dikkat çekti. Alişan, kuyumcuya girdiği andan itibaren paranın gözünün yaşına bakmadı. 70 bin TL'lik yüzük satın aldığı iddia ediliyor. Bu gelişme ile birlikte yüzüğü görenler şok oldu. Çünkü oldukça güzel ve pahalı bir yüzüktü.

Yazar: Admin
<