Euro 38,12 %0,12
Dolar 34,06 %-0,07
Sterlin 45,38 %-0,30
Altın 2.873 %-0,02

Alişan'ın Eşi Buse Varol Paylaşımları Çok Beğenildi!

Buse Varol, öyle bir paylaşım yaptı ki görenler ne diyeceğini bilemedi. Söz konusu serumlu paylaşımla birlikte sağlık durumu merak edildi. Buse Varol kendini nasıl hissediyor? Alişan ise eşinin paylaşımı sonrasında onun hakkında bilgi verdi mi? İşte ikili hakkındaki son dakika gelişmeleri...

Buse-Varol-Demet-ve-Alişan-Yazısız.

Alişan ve Buse Varol arasındaki ilişki sosyal medyanın olmazsa olmazlarından biri haline geldi. Magazin gündemine bomba gibi düşen bir paylaşım ise büyük ses getirecek. Peki Alişan konuyla ilgili neler söyledi? Buse Varol'un sağlık durumu merak ediliyor. Kendisinin yaptığı serumlu paylaşım sonrası hayranları heyecanlandı.

Buse Varol'un Sağlığı Nasıl?

Çocuklardan sonra sıranın kendisine geldiğini ifade eden Buse Varol, hasta olduğunu belirtti. Sağlık durumu hakkında endişe edecek bir şey olmadığının altını çizdi. Ancak yaptığı anlık paylaşım takipçilerini korkuttu. Alişan'ın ise konuyla ilgili eşi hakkında bir açıklama yapması bekleniyordu.

3. Çocuk Haberleriyle Gündemdeydi!

Öte yandan Alişan'ın 3. çocuk iddialarını hızlı bir şekilde reddettiğini ve asılsız olduğunu söylemesi çok konuşulmuştu. Şimdi ise Buse Varol'un serumlu paylaşımıyla birlikte ünlü oyuncunun dizi projesi iptal olacak mı diye merak edildi. Şimdilik bu konuda bir gelişme yaşanmış değil. Ancak ünlü ismin kısa süreliğine kendisini kötü hissettiği ve şu an için daha iyi olduğu vurgulanıyor.

Yazar: Admin
<