Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Alişan'ın Bir Gizli Aşkı Daha Ortaya Çıktı! Buse Varol Bu sefer Alişan'ı Affetmez

Alişan ve eski nişanlısı tekrardan gündeme geldi. İkilinin geçmişte neden ayrıldığı ve aralarındaki ilişkinin detayı gün yüzüne çıktı. Ünlü bir ismin kardeşi olan eski nişanlısı, dikkatleri üzerine çekti. Alişan ve Buse Varol ile ilgili merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor.

Alişan'ın Bir Gizli Aşkı Daha Ortaya Çıktı! Buse Varol Bu sefer Alişan'ı Affetmez

Alişan'ın eski aşkları gündeme gelmeye devam etmekte. Son zamanlarda Buse Varol ile ayrılık iddialarının ortaya atılması şaşırtmıştı. Dolayısıyla gündeme düşen bomba gibi gelişmelere bir yenisi daha eklendi. Alişan, Buse Varol'dan önce öyle bir isimle nişanlandı ki hatırlayanlar çok şaşırıyor. Üstelik Alişan'ı geçmişte takip etmeyenler ise bu detaylara anlam veremedi.

Alişan'ın Nişanlısı Kimdi?

Esra Erol'un kardeşi olan Eda Erol, bir süre önce Alişan ile nişanlanmıştı. Çiftin evlenmesine çok az bir süre varken bir anda ayrılmaları dikkat çekti. Aralarında herhangi bir problem olmadığı biliniyordu. Şimdi ise Buse Varol ile evli ve mutlu bir yaşam sürüyor. Ancak geçmişte nişanlandığı isimler oldukça şaşırtıcıydı.

Neden Ayrıldılar?

İkilinin o dönem neden ayrıldığı merak ediliyor. Henüz tam anlamıyla yanıtlanmasa da yüksek ihtimalle kıskançlık üzerine bir ayrılık gerçekleşti. Alişan'ın kıskanmasından ötürü ikilinin bir daha görüşmediği belirtiliyor. Yine de tüm bunlar ihtimaller dahilinde gerçekleşmekte.

Yazar: Admin
<