Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Alişan'dan Herkesi Kahreden Paylaşım Geldi! Gözyaşlarına Hakim Olamadı!

Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş'ın ölüm yıldönümünde yaptığı paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti. Oldukça duygusal sözlere yer veren ünlü sanatçı, herkesi şaşırttı. Paylaşımında dikkat çektiği detaylar ise çok konuşuldu.

Alişan Buse Varol

Alişan, Selçuk Tektaş'ın ölüm yıldönümünde konuştu ve dikkat çeken sözlere yer verdi. Ünlü sanatçı, kardeşinin vefatıyla birlikte adeta çöküş yaşamıştı. Ona çok değer verdiği her halinden belliydi. Virüsten ötürü hayatını kaybetmesiyle birlikte ölüm yıldönümü paylaşımı çok konuşuldu. Alişan'ın paylaşımı kısa süre içerisinde binlerce beğeni aldı.

Kardeşini Ölüm Yıldönümünde Unutmadı!

Alişan, kardeşiyle ilgili ölüm yıldönümü paylaşımı ile gündeme geldi. Ünlü isim,  "Bir yıl geçti sensiz Selçuk... Tam 1 yıl 1 aydır sesini duyamıyorum ve bir daha asla duyamayacağım. Sadece 1 kere geldin rüyama ve kısacık konuştun gittin. Ben hiç böyle bir dünya hayal etmemiştim. Sensiz hiçbir hayalim yoktu. Kaderimizin, alın yazımızın böyle olacağı ve seni çok erken kaybedeceğim aklımım ucundan geçmezdi. Yapacağımız daha o kadar çok şey vardı ki, her şey yarım kaldı." yazısıyla milyonların duygulanmasına neden oldu.

Kardeşinin Çocuklarına Bakıyor!

Öte yandan Alişan, kardeşinin çocukları ile de kendi çocuğuymuş gibi ilgileniyor. Bunu da her fırsatta dile getirerek ona olan son görevini yerine getiriyor. Sanatçının kardeşiyle ilgili yapılan paylaşımlarına pek çok yorum yapılmakta. Başsağlığı mesajları oldukça fazla.

Yazar: Haberci
<