Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Alişan'dan Eşi Buse Varol'a Göz Dağı! Alişan Eşi İçin Son Noktayı Koydu

Buse Varol ve Alişan arasında yaşanan sorunlar programda konuşuldu. Alişan, katıldığı programda eşinden bahsetti. Oldukça samimi açıklamalarda bulundu ve kıskançlık konusuna değindi. İddia edildiği gibi Alişan ve Buse Varol gerçekten boşanacak mı? Ünlü sanatçı tüm sorulara yanıt verdi.

Alişan'dan Eşi Buse Varol'a Göz Dağı! Alişan Eşi İçin Son Noktayı Koydu

Alişan, Duygu'yla Radyodayız isimli programa konuk oldu. Program kendisine yöneltilen soruları içtenlikle yanıtladı. Pek çok kişi neler yaşandığını ilk başta anlayamadı. Ancak Alişan profesyonel bir şekilde kendini izah etti. Bir süredir ikilinin ayrılacağı ve boşanacağı söylenmekteydi. Ancak görülen o ki öyle bir gelişme yaşanmayacak. Ayrıca özel hayatlarına dair bazı sorular da yanıt buldu diyebiliriz.

Birbirlerini Kıskanmıyorlar!

Alişan, ifade ettiğine göre eşi Buse Varol ile birbirlerini kıskanmıyor. Durmaları gereken yeri iyi biliyorlar ve bu nedenle sıkıntı yaşamıyorlar. Hal böyle olunca ikili de güllük gülistanlık geçiniyor. Sosyal medyada çeşitli iddialar ortaya atılsa bile hiçbir şekilde renk vermiyorlar. Haklarında çıkan asılsız iddialara da en iyi şekilde karşılık veriyorlar.

Dizisi Yakında Başlıyor

Alişan, eşi Buse Varol'un yeni dizisinde ona büyük destek oluyor. Nurgül Yeşilçay ile beraber oynayacağı öğrenildi. Hatta sırf dizi için belini 20 cm'den fazla inceltmeyi başardı. Bu gelişme ile birlikte dizi hazırlıklarının sürdüğünü söyleyebiliriz. Alişan ve Buse Varol ikilisi yine gündemde kalmaya devam ediyor.

Yazar: Admin
<