Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Alişan ve Eşi Buse Varol'dan Akıllara Durgunluk Veren Açıklama Geldi!

Alişan, eşi Buse Varol hakkında şaşırtıcı açıklamalarda bulundu. Üçüncü defa hamile olduğunu vurguladığı mesajı sonrasında herkes heyecanlandı. Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında ortaya çıkan bu gerçek, izleyicileri dahi şaşırttı. Peki Alişan hamilelik haberleri için neler söyledi?

Alişan Buse Varol

Alişan, Söylemezsem Olmaz programı sunucuları Bircan Bali ve Seren Serengil'e önemli açıklamalarda bulundu. Daha önce pek çok defa ayrılacakları ve boşanacakları yönünde haberler çıkmıştı. Ancak son dakika gelişmesine göre çift üçüncü çocuklarını bekliyor. Alişan'ın verdiği mesajdan bu anlaşıldı. Üçüncü çocuk haberinin hemen ardından Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programı bu haberi kutladı. Pek çok kişi gelişmeleri sevinçle karşıladı.

Alişan 3. Kez Baba Olacak!

Arto'ya takılan Alişan, eğer kendisine laf atmaz ise üçüncü çocuğunun adını Arto koyacağını söyledi. Bircan Bali ise bu mesajı gülümseyerek karşıladı. Yaşanan gelişme sonrasında Seren Serengil'in ise evliliklerinin kurtulmasında kendisinin de payının olduğunu belirttiği anlar dikkat çekti.

Eşinin Doğum Gününü Kutlamıştı

Geçtiğimiz günlerde eşinin doğum gününü kutlayan Alişan, yazdığı güzel sözlerle birlikte sosyal medyada dikkat çekmişti. 2,6 milyon takipçisi bulunan ünlü isim, eşi için "Beş yıl oldu bu fotoğrafı çekeli. Birlikte ilk fotoğrafımız. Ve İnşallah daha yolumuz çok uzun. Doğum günün kutlu olsun aşkım. Seni seviyorum" paylaşımını yapmıştı. Buse Varol ise kayıtsız kalmayıp "İnşallah çocuklarımızla sağlıklı yaşlarımız olsun beraber aşkım. Ben de seni seviyorum" yorumu ile yanıt vermişti.

Yazar: Haberci
<