Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Alişan ve Eşi Buse Varol Arası Bozuldu mu? Açıklama Geldi!

Alişan ve Buse Varol tartışmaları yeni bir boyut kazandı. Buse Varol, eşine göndermeli paylaşımda mı bulundu? Aralarının bozuk olduğu iddia ediliyor. Buse Varol'un yazdığı yazılar gündeme geldi. İşte ikili arasında yaşanan son gelişmeler...

Alişan'dan Eşi Buse Varol'a Göz Dağı! Alişan Eşi İçin Son Noktayı Koydu

Alişan ve Buse Varol için ortaya atılan boşanma iddiaları dikkat çekmişti. Ancak gelinen noktada böyle bir şeyin olmadığı bizzat Buse Varol tarafından açıklanmıştı. Şimdi ise gelişmelere bakacak olursak ikili arasında yeni bir tartışmanın doğduğu anlamı ortaya çıkabilmekte. Buse Varol, sosyal medyadan öyle bir açıklamada bulundu ki herkes şaşkınlıkla ünlü ismin yazdıklarını okudu.

Buse Varol Alişan'a Kırgın mı?

İkili arasında bir sorun yaşandığı iddia ediliyor. Evlendikleri günden bu yana aralarının bozuk olduğu ima edilse de bir sıkıntının olmadığı söylenmişti. Şimdi ise Buse Varol'un bu paylaşımı ile herkes bir kez daha şaşıracak.

Buse Varol'un O Paylaşımı...

Yakında dizide başrol oynayacak olan Buse Varol, sosyal medyadan göndermeli bir paylaşımda bulundu. Pek çok kişi bu paylaşıma anlam veremedi. Alişan için yazıp yazmadığı merak ediliyor. İşte o yaptığı paylaşım:

“Herkes avaz avaz bağırıyorken kendinle susmayı, sadece gülüp geçmeyi de öğrenirsin. Kendini sevmek çoğu kez yeterlidir. En mutlu insanlar, hayatta en çok kendini sevmeyi başarmış kişilerdir. Onların birilerine muhtaçlıkları yoktur. Çünkü herkes vazgeçtiğinde, yine kendinize kalacaksınız”

Yazar: Admin
<