Euro 38,13 %0,24
Dolar 33,99 %-0,08
Sterlin 45,24 %-0,59
Altın 2.870 %-0,15

Alişan ve Buse Varol'un Arasındaki İpler Yeniden Koptu! Aileler Araya Girdi!

Alişan ve Buse Varol arasındaki ilişkinin yanı sıra şu sıralar tartıştıkları iddia ediliyor. Merve Tektaş ve Buse Varol'un arası bozuldu mu? İkili arasındaki gelişmeler büyük ses getirebilir. Dolayısıyla Alişan'ın konuya dair neler söyleyeceği gündeme geldi. Buse Varol ile tekrardan ayrılık aşamasına mı geldiler?

Alişan

Alişan ve Buse Varol arasındaki tartışmalara bir yenisi daha eklenecekmiş gibi gözüküyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği olaylarla ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Son zamanlarda Alişan'ın paylaşımlarının yanı sıra Merve Tektaş da dikkat çekmeye başladı. Merve Tektaş ve Buse Varol arasında neler oluyor?

Buse Varol ile Kavgalı mı?

Eltisi Merve Tektaş ile Buse Varol'un birbirlerinin doğum gününü kutlamadıkları görüldü. Bu gelişme ile birlikte ikili arasında bir problem olup olmadığı merak ediliyor. Söz konusu gelişmeler ve çok daha fazlası gündem haline geldi. Peki gerçekten de tartışıyorlar mı? Aralarında kavga olup olmadığı daha çok merak edilecek.

Alişan Ne Düşünüyor?

Alişan'ın konuyla ilgili ne düşündüğü bilinmiyor. Ancak Alişan'ın annesi ile Buse Varol'un arasının iyi olmadığı kaydedilmişti. Araları hala bozuk ise büyük problemler yaşanıyor olabilir. Aile içerisinde bu tarz kargaşaların olması ikilinin ilişkisini de etkiliyor. Alişan ve Buse Varol'un arası tekrardan bozuldu mu bunu zamanla anlayacağız.

Yazar: Haberci
<