Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Alişan ve Buse Varol'dan Aşk Dolu Paylaşımlar!

Alişan ve Buse Varol arasındaki uyum dikkat çekti. İkilinin yapmış olduğu sosyal medya paylaşımı çok konuşulacak. Gündeme öyle bir şekilde geldiler ki takipçileri neler olduğuna anlam veremedi. İşte güncel gelişmeler ve dahası haberimizde...

Alişan

Alişan ve Buse Varol çifti, son zamanlarda çeşitli tartışma dolu konularla gündeme geliyor. İkili arasındaki suların bir türlü durulmadığı belirtildi. Yaşanan bu gelişme sonrasında öyle bir paylaşım yaptılar ki herkes şok oldu kaldı. İkili hakkında konuşulan konulara bir yenisi daha eklenmişe benziyor. İşte gündemdeki bazı olaylar ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak.

Tatile Çıktılar!

Son zamanların en konuşulan çiftlerinden biri olan Alişan ve Buse Varol, tatile çıktı ve bunu fotoğrafla belgeledi. Güzel bir şekilde fotoğraf çekilen ikili, oldukça samimi görüntülendi. Yaptıkları paylaşım ile de dikkatleri üzerine çektiler. Aralarının iyi olduğu bu paylaşım neticesinde anlaşıldı.

Boşanma Aşamasına Gelmişlerdi!

Öte yandan ikilinin bir ara boşanma aşamasına geldiği de biliniyor. Haliyle bu gelişmeden sonra aralarının zamanla düzeldiği belirtildi. Şimdi ise Alişan ve Buse Varol'un Bodrum'daki tatili konuşuluyor. Güncel gelişmelerle birlikte merak edilenleri aktarmaya devam edeceğiz.

Yazar: Haberci
<