Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Alişan ve Buse Varol Yine Kavga mı Etti? Açıklamalar Peş Peşe Geldi!

Alişan ve Buse Varol çifti geçtiğimiz günlerde barışmıştı. Barıştıklarını ise sosyal medyadan ilan ettiler. Şimdi ise ikilinin tekrardan ayrıldığı ve kavga ettikleri iddia ediliyor. Buse Varol'un açıklamalarından sonra takipçilerinin bile kafası karıştı. Peki ikilinin arası gerçekten bozuldu mu?

Alişan ve Buse Varol Yine Kavga Yaptı! Buse Varol'un Ailesi İstanbul'a Geldi

Alişan ve Buse Varol arasındaki gelişme dikkat çekti. Pek çok kişinin ilgi ile takip ettiği ikili, geçtiğimiz haftalarda ayrılık noktasına gelmişti. İkilinin boşanacağı söyleniyordu. Elbette bu iddialar bir türlü kanıtlanamadı. Dolayısıyla Buse Varol'un yaptığı sosyal medya paylaşımı ile artık barıştıkları öğrenildi. Alişan'ın barışmak için aldığı hediyenin değerinin ise 50 bin TL olduğu iddia edilmişti. Hal böyle iken magazin mensuplarına yakalanan Buse Varol'un yaptığı açıklama büyük ses getirdi.

Yeni Bir Kriz mi Var?

Ayrılık krizlerine yeni bir tanesinin mi eklendiği merak edildi. Çünkü Buse Varol oldukça tepkili konuştu. Kendisine barıştıkları yönünde hayırlı olsun dileklerinde bulunan magazin basını mensuplarına tepki gösterdi. Yaptığı açıklamada “Kolay gelsin. Ben artık bir şey demek istemiyorum. Alyansı da göstereyim. Buna bu kadar takıldığınız anlam veremedim. Biz bu kadar takılmıyoruz buna” dedi.

Ayrılık İddialarıyla Gündeme Geliyor

Şu sıralar barıştıkları haber yapılsa da ikilinin genel olarak boşanma ve ayrılıklarla gündeme geldiği bilinmekte. Dolayısıyla Alişan da Buse Varol da bu haberlerden fazlasıyla sıkıldı. Kendileri de bunu sık sık dile getiriyorlar.

Yazar: Admin
<