Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Alişan ve Buse Varol Yine Kavga Etti! Hayranları ALişan'a Sitem Etti..

Alişan ve Buse Varol yeniden mi ayrıldı? İkili daha önceden de kavga etmiş ve bir süre konuşmamıştı. Şimdi ise görülen o ki aralarının tekrardan bozulduğu düşünülüyor. Bir detay var ki Alişan ve Buse Varol aşkının sona ereceğini ifade edebilir. İşte sosyal medyadaki o gelişme...

Alişan ve Buse Varol Yine Kavga Etti! Hayranları ALişan'a Sitem Etti..

Alişan ve Buse Varol, geçtiğimiz haftalarda barışmış ve paylaşım üstüne paylaşım yapmıştı. İkiliden gelen bu hamle sonrasında barıştıkları tescillenmişti. Sürekli olarak birbirlerini ne kadar sevdiklerini ifade eden sözleri gündemden düşmüyordu. Ancak şu sıralar oldukça sessizler ve nedeni merak ediliyor. Normalde hikayelerde birbirlerini mutlaka gösterirlerdi fakat bir süredir kendilerini göremiyoruz. Dolayısıyla bunun nedeni merak edildi.

Dünya Kadınlar Günü'nü Kutlamadı!

Alişan, Instagram hesabı üzerinden Buse Varol'un Dünya Kadınlar Günü'nü kutlamadı. Bu hamle sonrasında ikili arasında bir problem olduğu düşünüldü. Çünkü normal günde bile birbirlerini paylaşmayı ihmal etmezlerken şimdi yaptıklarına kimse anlam veremedi.

Buse Varol'a Hediyeler Yağdı!

Öte yandan Buse Varol'a Dünya Kadınlar Günü'nde gelen hediyeler şaşırttı. Pek çok kişi bu hediyeleri kimlerin gönderdiğini merak etti. Alişan'ın hediye alıp almadığı ise merak konusuydu. İkilinin şu sıralar yeniden küstüğü iddia ediliyor.

Yazar: Admin
<