Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Alişan ve Buse Varol Çiftine Nihat Doğan Ağzına Geleni Söyledi! Alişan ve Nihat Doğan Tartışma Büyüdükçe Büyüdü!

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Alişan, ‘’Söylemezsem Olmaz’’ programına katılarak kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Moderatörlüğünü Bircan Bali, Arto ve Seren Serengil’in üstlendiği programda Alişan’a ‘’Buse Varol’un bir dizide öpüşme sahnesi olsa nasıl karşılarsın?’’ diye soruldu. Alişan’ın verdiği, ‘’Buse’yi daha önce hiç öpüşme sahnesi olmadığı için seçtim.’’ cevabı gündeme bomba gibi düştü.

alişan ve nihat

Alişan’ın programda söylediği sözler, sosyal medyada da kısa süre içerisinde gündem oldu. Şarkıcı kendisini, ‘’İşinize gelince demokrasi, işinize gelmeyinde yobaz, geri kafalı kıro! Herkes benimle aynı fikirde olmak zorunda değil. Benim hayat görüşüm, benim hayatım. Herkes gibi düşünmek veya yaşamak zorunda değilim.’’ sözleriyle savundu.

Nihat Doğan’dan Bomba Sözler:’’ Alişan’ı Kınıyorum’’

Öpüşme sahnesi olmadığı için Buse Varol’u seçtiğini açıklayan Alişan’a Nihat Doğan’dan çok sert sözler geldi. Doğan, ‘’Alişan ne zaman evlendi? Alişan’ın çocuğu evlendikten 7 ay sonra oldu. Alişan’ı bizzat kınıyorum. Buse bu açıklamalara sessiz kalırsa onu da kınıyorum.’’ dedi.

‘’Diyanet İşleri Başkan Yardımcılığına Alişan’ı Atayın’’

Alişan hakkında sarfettiği sözlere devam eden Nihat Doğan, ‘’Diyanet İşleri Başkanlığına İzzet Yıldızhan’ı, yardımcılığına da Alişan’ı getirin de olsun bitsin. Kumar oynarsınız, onu bunu yaparsınız, her şeye el atarsınız. İş popülizme gelince, ‘’Karıma onu bunu yaptırmam diyerek ahkam kesersiniz.’’ dedi.

 

Yazar: Haberci
<