Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Alişan ve Buse Varol Çağlayan Adliyesine Gidiyor! Ünlü Çift Ayrılmam Kararını Bu Sefer Verdi...

Alişan ve Buse Varol ile ilgili güncel gelişmeler merak edilmekteydi. Öyle olaylar yaşandı ki görenler adeta şok oldu. Şimdi ise ikili arasındaki son dakika boşanma durumlarını sizlere aktaracağız. Alişan ayrılmak mı istiyor? Buse Varol'un buna cevabı ne oldu?

Alişan

Alişan ve Buse Varol'un tekrardan kavga ettiği gündeme geldi. Bu iddialarla ilgili neler biliyoruz? Gündeme bomba gibi düşen haberin ardından ikilinin boşanacağı belirtildi. Peki ya ayrılmalarındaki neden açıklandı mı? Son zamanlarda dikkat çeken vedalarına ilişkin merak edilenler belli oldu.

İkili Boşanacak mı?

Buse Varol ile Merve Tektaş'ın arasının bozulması çifti komple etkilemiş olabilir. Çünkü birbirlerini takipten çıkmışlardı. Alişan ile Buse Varol da tartışmaya başladıysa eğer bu yüzden Çağlayan Adliyesi'nin yolunu tutabilir. Son zamanlarda ayrılık üstüne ayrılık haberleri yapıldığı için ikiliden açıklama bekleniyor.

Ayrılmaları Doğru mu?

Alişan ve Buse Varol arasındaki ayrılık iddialarının ne kadar doğru olduğuna da dikkat çekiliyor. Çiftten henüz açıklama gelmediği için büyük bekleyiş sürmekte. Bakalım sosyal medya hesaplarından güncel duruma nasıl bir açıklamada bulunacaklar. Hep birlikte güncel gelişmeleri yakından göreceğiz.

Yazar: Admin
<