Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Alişan ve Buse Varol Birbirini Takipten Çıktı! Buse Varol ve Alişan Ayrılığı Yeniden Gündemde..

Alişan ve Buse Varol artık birbirini takip etmiyor. İkili arasında yeni bir tartışma mı yaşandı? Artık boşanacakları dahi düşünülüyor. Yaşadıkları son olaydan sonra ikilinin henüz birbirini tam olarak affetmediği belirtildi. Peki ya neden Instagramda birbirlerini takipten çıktılar? Alişan ve Buse Varol çifti bu sefer çok şaşırtacak...

Alişan

Alişan ve Buse Varol kavgasında yeni bir gelişme yaşandığı ortaya çıktı. İkilinin Instagram hesaplarına bakıldığında birbirlerini takip etmedikleri görüldü. Dolayısıyla bu gelişme pek çok kişiyi şoka uğrattı. Özellikle de ikiliyi düzenli olarak takip eden ve hayranı olan kullanıcılar bu habere çok şaşırdı. Peki ya olayın aslı ne? Yeniden kavga mı ettiler yoksa boşanacaklar mı?

Alişan ve Buse Varol Küs mü?

Alişan ve Buse Varol arasındaki gelişmeler şok etkisi yaratıyor. Pek çok kişi neler yaşanacağına ilişkin sorularını yöneltmekte. Ortaya çıkan gelişmeler doğrultusunda boşanacakları dahi iddia edildi. Yakın zamanda önce boşanma raddesine geldikleri biliniyordu. Dolayısıyla yeniden kavga etmeleri hayranlarını pek şaşırtmayacak. Ancak gelen açıklamayla birlikte herkes rahat bir nefes aldı.

Sistemsel Hataymış!

Alişan ve Buse Varol'un birbirini takipten çıkarması tamamen sistemsel bir sorunmuş. Bir süreliğine öyle gözüktüğü belirtildi. Dolayısıyla yaşanan bu gelişme sonrasında herkes şaşırdı. Instagram hesaplarından birbirlerini hali hazırda takip ettikleri görüldü. Son zamanlarda Buse Varol'un Merve Tektaş ile arasının bozuk olduğu biliniyordu fakat Alişan'la da küseceği tahmin edilmemekteydi. Dolayısıyla bu habere pek çok kişi sevindi.

Yazar: Admin
<