Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Alişan ve Buse Varol Ayrılık Haberi Yalan mıydı? Alişan ve Buse Varol Hakkında Yeni Gelişmeler Yaşandı!

Alişan ve Buse Varol, boşanma iddialarıyla gündeme gelse de barıştılar ve herkesi şaşırttılar. Şimdi ise reklam kazancı elde ediyorlar. 100 bin TL'lik anlaşma şaşırttı. İşte ikilinin alacağı ücret karşılığında yapacakları ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor.

Alişan Buse Varol

Alişan ve Buse Varol'un bir süre öncesine kadar ayrılacağı belirtiliyordu. Yaşanan bu gelişme sonrasında ikili arasındaki güncel gelişmeler merak edildi. Boşanma iddialarının yerini barışma alınca herkes şaşırdı. Peki ya şimdi neler olacak? Alişan ve Buse Varol'un yeni reklam anlaşmasını duyanlar anlam veremedi.

100 bin TL Kazanacaklar!

Alişan ve Buse Varol'un reklamlardan alacağı ücret belli oldu. Bir koleksiyon tanıtımına mağazaya gidecek olan ikili, 100 bin TL'lik ücretin sahibi olacak. Dolayısıyla pek çok kişinin  buraya ilgi göstereceği belirtiliyor. 100 bin TL ödeme alacak olmaları ise hayranlarını çok sevindirdi. Barışmalarının bu kadar kazançlı olacağını hiç kimse düşünse tahmin edemezdi.

Barışmaları Kazandırdı!

Bir süredir gündemde yer alan ikili, barışmalarından ötürü önemli bir para kazandı diyebiliriz. Gündemde adından söz ettirdikleri için şimdi ise çeşitli reklamlarda yer alarak kazanç elde ediyorlar. Boşanmaları beklenirken böyle bir hamlenin gelmesi ise sevindirdi. Bakalım yakın zamanda ne gibi gelişmeler olacak.

Yazar: Haberci
<