Euro 38,06 %0,06
Dolar 34,07 %-0,04
Sterlin 45,41 %-0,22
Altın 2.874 %-0,02

Alişan Eşi Buse Varol'u Zaptedemiyor! Buse Varol Yine Paylaştı..

Alişan ve Buse Varol arasındaki gelişmelere bir yenisi daha eklendi. Alişan, Buse Varol'un fotoğraflarını gördü mü? Güzelliğiyle dikkat çeken ünlü isim, beğeni yağmuruna tutuluyor. Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar büyük ses getirdi.

Alişan

Buse Varol, sosyal medyayı aktif olarak kullanan bir isim. Dolayısıyla ünlü ismin paylaştığı fotoğraflar kısa süre içerisinde etkileşime giriyor. Şimdi ise paylaştığı kombin büyük ilgi gördü. Pek çok kişi onun gittikçe daha da güzelleştiğini ve kendisine iyi baktığını düşünüyor. Hal böyle olunca ünlü isim hakkında çeşitli detaylar da paylaşıldı.

Güzelliğiyle Beğenileri Kaptı!

Buse Varol, kıyafet uyumu ve güzel fiziği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Ünlü isim, çeşitli projelerde de yer alarak reklam geliri elde etmekte. Sosyal medya fenomenliği yaptığı için aktifliğini korumak zorunda. Kadın takipçilerine hitap eden paylaşımları ile beğeni üstüne beğeni kapıyor.

Alişan Bir Şey Dedi mi?

Öte yandan Alişan, Buse Varol'un paylaştığı fotoğrafları görünce ne hissediyor? Kendisinin sık sık paylaşımda bulunması eşini rahatsız etti mi merak edildi. İkili arasında kısa süre öncesine kadar sorun olduğu belirtilmekteydi. Ancak şu sıralar tartışmalarla gündeme gelmiyorlar. Dolayısıyla aralarında bir problem olmadığı düşünülüyor. Alişan ve Buse Varol'la ilgili gelişmeler dikkat çekmeye devam edecek gibi gözüküyor.

Yazar: Admin
<