Euro 38,00 %-0,02
Dolar 34,09 %0,00
Sterlin 45,47 %-0,06
Altın 2.874 %1,62

Alişan Eşi Buse Varol'u Bilerek İfşa Etti! Buse Varol Kocası Alişan'a Ateş Püskürdü

Alişan'dan Buse Varol ile ilgili fotoğraf paylaşımı geldi. Buse Varol'u daha önce böyle görmediniz. O kadar farklı gözüküyor ki yıllar öncesine ait bu fotoğraf şok üstüne şok yaşatacak. Estetiksiz ve genç gözüken Buse Varol hakkında çeşitli detaylar haberimizde yer alıyor.

Buse Varol'un Herkesten Gizlediği Vucudundaki Sırrı Ortaya Çıktı! Alişan Çileden Çıktı

Alişan, son zamanlarda eşi ile gündeme geliyor. Buse Varol'un bundan birkaç sene önceki estetiksiz halleri gözler önüne serildi. Katıldığı yarışmada elde ettiği sıralama ve çok daha fazlası hatırlanıyor. Ünlü ismin bu yarışmadan sonra çeşitli proje teklifleri aldığı da bilinmekte. Bir zamanlar Miss Turkey'de yarışan Buse Varol, yarışmada kaçıncı olmuştu?

Buse Varol Estetiksiz Hali Şaşırttı!

Estetiksiz hali ile şaşırtan ünlü isim, dikkatleri üzerine çekti. Sevilen oyuncunun Miss Turkey yarışmasında 10. sırada olması da şaşırttı. Dolayısıyla kendisi derece yapamadı fakat o günden sonra çeşitli dizi ve film teklifleri neticesinde önü açıldı. Şimdi ise oyuncu olarak adından söz ettiriyor.

Alişan Fotoğrafları Paylaştı

Öte yandan geçmişteki fotoğrafları bizzat eşi Alişan'ın paylaştığı belirtildi. Tüm bu gelişmeler ışığında bizler hakkında neler biliyoruz öğrendik. Görüntüsü de o zamanlara göre çok daha farklı ve estetiksiz olduğu anlaşılıyor. Dolayısıyla Buse Varol'un yıllar içerisinde çok daha güzel ve bakımlı hale gelmesi gözden kaçmadı. Alişan'ın paylaşımları sonrası gözler Buse Varol'a çevrildi. Ünlü isim bir açıklama yapacak mı diye bekleniyor.

Yazar: Admin
<