Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Alişan Eşi Buse Varol için Paraya Kıydı! Buse Varol Alişan'ın Hediyesini Reddetti!

Alişan ve Buse Varol arasındaki kopukluk sona ermek üzere. İkilinin boşanmaktan vazgeçtiği iddia ediliyor. Üstelik Alişan eşine öyle hediyeler aldı ki görenler ne diyeceğini bilemedi. İşte son dakika gelişmesine göre Alişan ve Buse Varol'un arasındaki ilişkiye dair detaylar...

Alişan Eşi Buse Varol için Paraya Kıydı! Buse Varol Alişan'ın Hediyesini Reddetti!

Alişan, Buse Varol için aldığı hediyelerle gündeme geldi. Sosyal medya bu iddialarla yankılanıyor. Daha öncelerde ikilinin ayrılacağı belirtiliyordu. Ancak ortaya çıkan gelişmelere göre barışmaları an meselesi. Üstelik Buse Varol evleri ayırmadıklarını ve beraber yaşadıklarını söylemişti. Bu gelişmeye rağmen ikili arasında boşanma iddialarının bir türlü sona ermediğini gördük. Üstelik on binlerce TL'lik hediye sonrasında ikilinin arası iyice düzelmişe benziyor. Peki Buse Varol Alişan'ı affetti mi?

Alişan'dan Tektaş Hediyesi!

Alişan, büyük masrafa girerek 50 bin TL'lik tektaş yüzüğü eşine aldı. Bu hediye sonrasında eşinin daha da yumuşadığı belirtildi. Doğum günü kutlama krizi üzerine yaşanan sıkıntılar giderilmek üzere. İki çocuğa sahip çiftin ayrılacağı tahmin edilse de barışmaları an meselesi gibi duruyor.

Barıştıklarını Duyurdular mı?

Buse Varol ve Alişan'dan barıştıklarına yönelik bir adım henüz gelmedi. Bu nedenle ikili arasındaki gerilimin ne zaman sona ereceği bir açıklama ile ortaya çıkacaktır. Şimdilik büyük bekleyiş devam etmekte.

Yazar: Admin
<