Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Alişan Buse Varol'u Bikinili Haliyle Paylaştı! Takipçileri Alişan'ın Bu Hareketine Çok Şaşırdı!

Alişan ve Buse Varol, bu sefer çok farklı bir paylaşım ile gündeme geldi. Bikinili hali ile dikkatleri üzerine çeken Buse Varol, eşinin kendisini paylaşması ile şaşkınlık yarattı. Ece Erken'in de bulunduğu fotoğraf çok konuşuldu. İşte Alişan'dan beklenmedik hareketler...

Alişan

Alişan, son zamanlarda yaptığı paylaşımlar ile dikkatleri üzerine çekmekte. Ünlü ismin eşini kıskandığı ve onun bikinili fotoğraf paylaşmamasında etkili olduğu tahmin edilmekteydi. Ancak çok ilginç bir gelişme yaşandı. Bu sefer Alişan, bile isteye eşinin fotoğrafını paylaştı ve Ece Erken'le olan sohbetine yorum yaptı.

Magazin Çifti Tatile Çıktı!

Magazin gündeminden bir türlü düşmeyen Alişan ve Buse Varol, tatile çıkarak set öncesi yaşamın tadını çıkarıyorlar. Dolayısıyla yakın zamanda Buse Varol'un yeni dizisinde oynayacağı biliniyor. Hal böyle iken güneş kum ve deniz üçlüsü ile birlikte hareket etmekteler.

Ece Erken ve Buse Varol'u Paylaştı!

Alişan, Instagram hesabında hikayesinde Ece Erken ve Buse Varol ile olan fotoğrafını paylaştı. Bu paylaşımı sonrası dikkatleri üzerine çekti. Pek çok kişinin yakından takip ettiği bu paylaşımda eşinin ve Ece Erken'in bir türlü susmadığını belirtmesi ve emoji koyması dikkat çekti. Üçlünün iyi vakit geçirdiği tahmin ediliyor.

Yazar: Admin
<