Euro 38,13 %0,24
Dolar 33,99 %-0,08
Sterlin 45,24 %-0,59
Altın 2.870 %-0,15

Alişan Bombayı Patlattı! Seda Sayan'a Gönderdiği Düğün Hediyesi Olay Oldu!

Seda Sayan, Alişan'a olan kızgınlığı ile gündeme geldi. Alişan'a bağırdığı ve onunla tartıştığı iddia ediliyor. Peki ikili arasında tam olarak ne yaşandı? Alişan, öyle bir hediye gönderdi ki adeta farklı bir mesaj vermek istedi. İddialara göre 7 Mayıs'ta evlenecek Seda Sayan'a çok şaşırtıcı bir sürpriz yaptı.

seda sayan ve alişan

Seda Sayan ve Alişan arasında kargaşanın olduğu belirtiliyor. Evlilik hazırlıkları yapan Seda Sayan, açtı ağzını yumdu gözünü. Peki ikili neden bir anda kavgaya tutuştu? Neden tartıştıkları çok merak ediliyor. Anlaşılan o ki Seda Sayan Alişan'ın bir hareketine çok sinirlendi. Buna karşılık olarak ise bağırıp çağırdığı belirtiliyor. Prag'ta evlenecek olan ünlü isim 7 Mayıs'taki düğünü için hazırlanırken dikkat çeken gelişmeler yaşandı.

Alişan'ın Hediyesine Çok Sinirlendi!

Alişan'ın Seda Sayan'a düğün ve evlilik hediyesi olarak gönderdiği muhabbet kuşuna sinirlenen Seda Sayan'ın tepkisi ağır oldu. Alişan'dan hesap sorduğu iddia edilen ünlü isim, büyük bir tartışma başlattı. Alişan'ın nasıl karşılık vereceği ise merak ediliyor. Dolayısıyla gündeme bomba gibi düşen bu haberle birlikte merak edilenler yakında açıklanacak. Sosyal medyaya damgasını vurdukları için gündemden bir türlü düşmüyorlar.

7. Kez Evlenecek!

Seda Sayan, bu evlilikle birlikte 7. defa imza atmış olacak. Dolayısıyla geçmişteki evliliklerine kıyasla daha aşk dolu olduğu belirtiliyor. Şimdi ise yaşanacak gelişmelerle birlikte nasıl bir gelişme meydana gelecek hep birlikte göreceğiz. Alişan ve Seda Sayan tartışması ise bir süre durulmayacak gibi.

Yazar: Haberci
<