Euro 38,12 %0,12
Dolar 34,06 %-0,07
Sterlin 45,38 %-0,30
Altın 2.873 %-0,02

Alişan "3 Çocuk Masraflı Olur Dedi" Masrafın Perde Arkası Ortaya Çıktı!

Alişan ve Buse Varol hakkındaki gelişmeler gözler önüne serildi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Alişan, herkesi şaşırttı. Dolayısıyla Buse Varol'un da şaşırdığı bir paylaşımla karşımıza çıktı. Milyonlar neler olduğunu anlamakta güçlük çekti. Alişan'dan fotoğrafa dair açıklama geldi.

Alişan Buse Varol

Alişan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile herkesi şaşırttı. Instagram'da oldukça popüler olan ünlü isim, son zamanlarda dikkatleri üzerine çekiyor. Yaptığı paylaşımla birlikte Buse Varol da olmak üzere pek çok kişiyi merak ettirdi. Peki tam olarak ne paylaştı? Masajlı paylaşım büyük ses getirmişe benziyor.

Oğluna Masaj Yaptırdı!

Alişan, fizyoterapistin oğluna masaj yaparken ki fotoğrafını çekerek sosyal medyada paylaştı. Oğlunun Survivor izlerken masaj yaptırdığını ifade eden paylaşımı büyük ses getirdi. Daha önce de 3. çocuğun masraflı olacağını belirterek yeni çocuk istemediğini belirten Alişan, bu açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

Açıklama Yapmak Zorunda Kaldı!

Sosyal medyayı hareketlendiren bu paylaşımdan sonra Alişan'ın hem 3. çocuğun masraflı olduğunu dile getirmesi hem de lükse kaçmasından ötürü eleştiri yağmuruna tutulduğu görüldü. Dolayısıyla güncel gelişmelerle birlikte Alişan'dan da açıklama geldi. Kendisi, fizyoterapistin espri olarak masaj yapıyormuş gibi davrandığını belirtti. Fotoğraf çekmek için anlık olarak öyle bir imaj verildiğine dikkat çekti.

Yazar: Haberci
<