Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Ali Sunal ve Eşinden Az Önce Üzücü Haber Geldi! Kemal Sunal Ailesini Hüzüne Boğdu

Show TV'de yayınlanan Güldür Güldür Show'un sunucusu ve Kemal Sunal'ın Oğlu Ali Sunal ve avukat eşi Nazlı Sunal'ın başına gelenler bu kadarı da olmaz dedirtti. Peki Güldür Güldür Show neden iptal edilecek? Sunal ailesini bekleyen kötü durum gözler önüne serildi. Ali Sunal'ın sağlık durumu nasıl?

Güldür Güldür Show Sunucusu Ali Sunal ve Eşinden Acı Haber Geldi!

Güldür Güldür Show ile ilgili yeni bir gelişme yaşanıyor. Programın sunucusu olan Ali Sunal ve eşi herkesi şaşırttı. Sağlık durumları merak edilir hale geldi. Peki ikiliye neler oldu? Daha önce de koronavirüse yakalandıkları açıklanmıştı. Şimdi ise ikinci defa testleri pozitif çıktı. Kendilerini sevenler nasıl olduklarını merak etmeye başladı.

Sunal Ailesinin Sağlık Durumu Nasıl?

Ali ve Nazlı Sunal'ın sağlık durumu hakkında açıklama yapıldı. Virüsü hafif atlattıkları öğrenildi. Ali Sunal ve avukat eşi Nazlı Sunal'ın iyi oldukları bilgisi yayıldı. Böylelikle hayranları rahat bir nefes aldı. Son zamanların ilgi odağı haline gelen programı Güldür Güldür Show'da yaşanan gelişmelere bir yenisi daha eklenecek.

Güldür Güldür Show İptal mi?

Güldür Güldür Show'un iptali olacak mı merak ediliyor. Ancak iptalin yanı sıra programın sunucusuz şekilde devam edebileceği gündemde. Bir bölümlüğüne farklı bir konseptte yayınlanması beklenebilir. Dolayısıyla programla ilgili bir sıkıntı yaşanmayacaktır. Ali Sunal ve Nazlı Sunal'ın virüsü ilk kaptıklarında ağır geçirdikleri biliniyor. Neyse ki şu an hafif geçiriyorlar ve sağlık durumlarıyla ilgili acil bir sıkıntı yok.

Yazar: Haberci
<