Euro 38,12 %0,12
Dolar 34,06 %-0,07
Sterlin 45,38 %-0,30
Altın 2.873 %-0,02

Aleyna Tilki'ye Gülşen Özentisi Denmişti! Cevap Gecikmedi Gülşen Aleyna'ya Sahip Çıktı!

Gülşen ve Havva Öztel, yaptığı açıklamalarla Aleyna Tilki'ye destek oldu. Pek çok kişinin yakından takip ettiği üst değiştirme polemiği daha da fazla gündeme geliyor. Aleyna Tilki'nin tepki çeken görüntülerine karşı pek çok ünlü kendisine destek mesajları atmaya başladı. Takipçileri de aynı şekilde onun yanında yer alıyor.

gülşen ve aleyna tilki

Aleyna Tilki, son zamanlarda sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile adından söz ettiriyor. Klibinde üstünü değiştirdiği görüntüleri yayınlaması nedeniyle büyük tepki çekmişti. Ancak bir o kadar da destek gördüğünü söylemeliyiz. Dolayısıyla hakkındaki bazı gelişmelere de yer verildi. Söz konusu destek mesajını atan Gülşen, bir anda gündemdeki yerini aldı.

Havva Öztel de Destek Oldu!

Öte yandan Aleyna Tilki'ye gelen destekler bir türlü bitmiyor. Havva Öztel, yaptığı paylaşımda "Birileri yapar diğerleri konuşur. Bu kalıba dikkat! İyiler yapar kötüler konuşur; bazı da kötüler yapar iyiler konuşur. Ama ayrıntı şu her zaman yapan konuşulur. Yani yapan aktif konuşan pasiftir. Sen işini yap kızım onlar konuşsun" ifadesine yer verdi. Kendisiyle ilgili merak edilenler de yanıt buldu.

Gülşen Aleyna'ya Sahip Çıktı!

Öte yandan gündeme çeşitli kıyafet ve hareketleriyle gelen başarılı şarkıcı Gülşen, meslektaşına sahip çıktı. Aleyna Tilki için "Daha ne desin bu kız? Take it or leave it! Go girl" paylaşımını yaptı. Dolayısıyla Aleyna Tilki'ye verilen desteklerin her geçen gün arttığını gözlemliyoruz. Çıkardığı şarkı klibinde, motor arkasında üstünü değiştirmesi ile tepki çekiyordu.

Yazar: Haberci
<