Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Aleyna Tilki'nin Sahne Almasını İstemeyen Diyanet-Sen'e Belediye Başkanı'ndan Şok Yanıt!

Aleyna Tilki ile ilgili güncel gelişmeler şok etkisi yaratmıştı. Diyanet-SEN'den gelen açıklamada onun Osmancık'da sahne alması istenmemişti. Ancak Osmancık Belediye Başkanı gerekli cevabı verdi. Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel ise söz konusu gelişmeye istinaden yorum yaptı.

aleyna tilki

Aleyna Tilki'nin yakın zamanda sahne alacağı Osmancık'ta hazırlıklar sürüyor. Özellikle de bu hazırlıklar devam ederken, Diyanet-SEN Çorum Şube Başkanı'ndan şok eden bir açıklama geldi. Açıklamasında "Aleyna Tilki, Osmancık'ta konser verecekmiş... Şehrin kültürüne, sanatına, sosyal yaşamına, geleneklerine, değerlerine ve inancına katkı sağlamayan, dini ve milli değerleri ayaklar altına alanları Osmancık’ta görmek istemiyoruz. Toplumun ahlakıyla zıt hayat yaşayan, LGBT savunucusu kişilerin sanatçı kimliğiyle insanların önüne rol model gibi sunulmasına karşıyız. Şehrin idarecilerini toplumsal hassasiyetleri dikkate almaya ve programın iptali için gereğini yapmaya davet ediyoruz"  ifadesine yer verdi. Dolayısıyla sosyal medya bu açıklamayı konuşmaya başladı.

Havva Öztel Paylaştı!

Öte yandan Aleyna Tilki'nin annesi olan Havva Öztel, Osmancık Belediye Başkanı'nın açıklamasına dikkat çekti. Sosyal medyadan paylaştığı videoda ise  "Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör özellikle Aleyna Tilki'nin sahne almasını istemiş ve sahne için hazırlıklar başlamış. Ne güzel bir cevap olmuş teşekkür ederiz"  yorumunda bulundu.

Aleyna Tilki Sahne Alacak!

Tüm engellemelere rağmen Aleyna Tilki'nin sahne alacağı belirtiliyor. Dolayısıyla güncel gelişmeler ve çok daha fazlası gözler önüne serilecek.

Yazar: Haberci
<