Euro 38,06 %0,06
Dolar 34,07 %-0,04
Sterlin 45,41 %-0,22
Altın 2.874 %-0,02

Aleyna Tilki'nin Klibi Çocuklar İçin Sakıncalı mı? Ebru Yaşar'dan Açıklama Geldi!

Aleyna Tilki'nin klibindeki kıyafetler ve çok daha fazlası eleştirilmeye devam ediliyor. Dolayısıyla bir yorum da Ebru Yaşar'dan geldi. Peki kendisi nasıl bir açıklamada bulundu. Sosyal medya bu klibi bir süre daha konuşmaya devam edecek gibi gözüküyor.

aleyna tilki

Ebru Yaşar, yaptığı açıklama ile gündeme bomba gibi düşen sözler sarf etti. Çocuklarına beğenmediği ve uygun bulmadığı kanalları izlemediğini belirtti. Kanalı hemen değiştirdiğini ve onlara yanlış örnek olabilecek davranışları uzak tuttuğunu söyledi. Aynı zamanda Aleyna Tilki'nin klibi sorulduğunda ise şaşırtıcı sözler sarf etti. Peki Ebru Yaşar, konuya ilişkin nasıl bir açıklamada bulundu?

Sert Eleştiri Yapmadı!

Ebru Yaşar, Aleyna Tilki'nin klibindeki görüntülere ilişkin çok sert eleştirilerde bulunmadı ancak nokta atışı yaptı. Yaptığı açıklamada ''Seyirciye şık görünmek gerek. Herkesin kendi zevki, saygı duyuyorum. Kim, nasıl isterse öyle giyinebilir ama ben o şekilde sahneye çıkamam. Bu dönemde seksapalite biraz daha fazla ön planda ama bence öncelik şarkılarda olmalı'' sözlerine yer verdi. Dolayısıyla seksapalitenin daha az ön planda olması gerektiğini vurguladı.

Cüneyt Özdemir ile Tartışmıştı!

Öte yandan Aleyna Tilki Cüneyt Özdemir ile tartışmış ve ağzına geleni söylemişti. İkili arasındaki atışma ise sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Dolayısıyla bir süre daha Aleyna Tilki'nin klipleri konuşulacak gibi duruyor.

Yazar: Haberci
<